Левко Лук'яненко: Савченко в Верховній Раді і в Європі смішить людей

Він відзначив мужність Савченко і похвалив її, що вона показала, якими в Україні можуть бути жінки.
"Я розцінюю Савченко як офіцера українських повітряних сил. Вона – смілива жінка, тому що треба мати велику сміливість, щоб 42 рази стрибнути з парашутом. Вона – хороший воїн, зуміла витримати випробування арештом, підняла честь наших жінок, і показала, що вони вміють не тільки борщ і вареники варити, але стріляти і воювати", – сказав Лук'яненко.
Однак, коли він перейшов на оцінку її професійних якостей, як політика, на це похвали закінчилися і він розкритикував її політичні вміння.
"В політиці вона – дитя. І не потрібно її строго судити, як можна судити школяра другого класу, який не знає математику на рівні 10-го. До неї треба ставитися з розумінням, а до "Батьківщини", яка її висунула, слід ставитися негативно. Тому що традиція, яка у нас існує 25 років, – брати в списки партій артистів, письменників, людей, не готових до політичної боротьби, – абсолютно неправильна. Юлія ( Тимошенко – ред.) зробила з Савченка "великого політика", а насправді – та в політиці ні "а" ні "б". В результаті і у Верховній Раді, та в Європі вона смішить людей. Це політичний популізм", – підсумував Лук'яненко.
Джерело: УкрМедіа
Левко Лук'яненко: Савченко в Верховній Раді і в Європі смішить людей Левко Лук'яненко: Савченко в Верховній Раді і в Європі смішить людей Reviewed by Світові вісті on 12:01 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.