Телеведуча Ксенія Собчак стане мамою вдруге


У сім'ї телеведучої Ксенії Собчак і актора Максима Віторгана варто очікувати поповнення, у пари з'явиться дівчинка. Такі передбачення зробив переможець десятої «Битви екстрасенсів» Мохсен Норузі.


Екстрасенс впевнений, що у Собчак є неймовірне бажання незабаром стати мамою вдруге. І її мрія здійсниться, коли народиться довгоочікувана дівчинка. Народження другої дитини змінить характер Ксенії, вона стане більш м'якою, жіночною, терплячою і люблячою мамою і дружиною, стверджує Норузі.


Ксенія Собчак в минулому році народила свого первістка, хлопчика назвали Платоном. Варто відзначити, що поява цієї дитини на світ переможець «Битви екстрасенсів» також передбачив. Крім того, Норузі побачив ще і майбутнє хлопчика. Платон стане талановитим і здібним бізнесменом. По харизмі і внутрішнім якостям він більше схожий на Максима Віторгана. Майбутня донька пари буде схожою на Собчак, впевненою в собі і незалежною. Діти між собою будуть дружні, зазначив Мохсен Норузі.



Нагадаємо, що у Ксенії Собчак перший шлюб. Пара таємно одружилася в 2013 році. Для Максима Віторгана шлюб є третім. Від минулих стосунків у нього є 20-річна донька Поліна і 16-річний син Данило.

Джерелоhttps://ukr.media/
Телеведуча Ксенія Собчак стане мамою вдруге Телеведуча Ксенія Собчак стане мамою вдруге Reviewed by Світові вісті on 16:15 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.