Смачне домашнє морозиво
Приготувати домашнє морозиво — це як з парашута стрибнути. Сміливо, страшно, але, безумовно, варто того! Тож навіщо чекати? Полетіли!
Для приготування домашнього морозива тобі знадобляться:
300 мл молока,
4 яєчні жовтки,
300 мл вершків (33%),
180 г цукрової пудри,
½ чайної ложки ваніліну.
Зауваж, цукрової пудри можна взяти навіть на половину менше. Все залежить від того, наскільки ти ласунчик. Як зробити морозиво, і яким воно буде, залежить тільки від тебе.
1. Закип’яти молоко і остуди до температури 30 градусів.
2. Цукрову пудру змішай з ванільним цукром, додай жовтки.
3. Збий міксером.
4. Влий молоко, знову збий суміш.
5. Постав майбутнє домашнє морозиво на маленький вогонь. Постійно помішуючи, тримай на вогні, поки суміш не стане густою. Перевірити готовність можна так: якщо по дерев’яній паличці провести пальцем, залишиться чіткий слід. Обережно! Не обпечись!
6. Коли суміш охолоне, постав її в холодильник.
7. Гарненько збий вершки.
8. Змішай з охолодженою сумішшю (кремом).
9. Отриману суміш переклади в глибокий лоток або інший посуд, в якому домашнє морозиво зручно буде перемішувати блендером.
10. Постав у морозилку години на 2.
11. Дістань морозиво з холодильника і швидко, щоб не розтануло, перемішай блендером.
12. Помісти в морозилку ще на дві години. Повтори процедуру ще 3 рази з інтервалом 40-50 хвилин. Це потрібно, щоб роздрібнити кристалики льоду і надати морозиву потрібну структуру.
13. Вийми морозиво з морозилки, постав хвилин на 15 в холодильник, щоб підтануло. Сформуй кульки.
14. А тепер найсолодше — посип тертим шоколадом, полий улюбленим сиропом або джемом. Королівські солодощі готові!
Насолоджуйся, й не забудь рідних пригостити! І, звичайно ж, розкажи їм, як приготувати морозиво в домашніх умовах.
Джерело: Пустунчик.ua
Смачне домашнє морозиво
Reviewed by Світові вісті
on
09:21
Rating:
Reviewed by Світові вісті
on
09:21
Rating:












Немає коментарів: