Експерт: скільки можна людям брехати, що завтра уряд дасть високі пенсії? Пенсійний фонд – банкрут


Український блогер, член ради НБУ Тимофій Милованов на своїй сторінці в Facebook пише про те, що настав час вже сказати правду про пенсію, так як вона є, а вже потім пояснювати, як можна виправити ситуацію, закрити рота політичним популістам та сказати, кули роками, точніше десятиліттями вели Україні безвідповідальні політики. Вони всі знали, що очікує Україні, якщо не через 5 то 10 років – точно.
За словами Тимофія Милованова, чому в Україні людина не може собі накопити чи заробити на достойну пенсію? Скільки можна людям брехати, що завтра уряд дасть високі пенсії? Пенсійний фонд – банкрут. Економіка слабка. Давайте це чесно визнаємо і знайдемо мужність шукати вихід. Українці змогли врятувати та відбудувати армію, значить можемо відбудувати систему пенсійного забезпечення. Можливо потрібно волонтерство, благодій внески від більш заможних для менш заможних, можливо потрібно створювати недержавні системи підтримки їжею, одягом, тощо бідних людей. Так все це є, але замало, несистемно.
«В нас відбулась революція гідності! В моєму розумінні гідність також означає, що наші старі живуть гідно. Саме тому я плачу податки», – написав блогер. 

Джерело http://replyua.net
Експерт: скільки можна людям брехати, що завтра уряд дасть високі пенсії? Пенсійний фонд – банкрут Експерт: скільки можна людям брехати, що завтра уряд дасть високі пенсії? Пенсійний фонд – банкрут Reviewed by Світові вісті on 08:34 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.