"Виборчий сезон розпочнеться в 2019-му році" - Порошенко


Наступні вибори пройдуть в Україні у 2019 році.
Про це заявив президент Петро Порошенко на засіданні Асоціації міст.
"Дехто хоче накопичити гроші (зайві кошти у бюджетах. - Gazeta.ua), щоб цинічно, тупо як кажуть, купляти голоси. Вибори, друзі, ще дуже нескоро. Наголошую - нескоро", - заявив Порошенко.
"Якщо хтось хоче спитати, коли вони будуть? Виборчий сезон розпочнеться у 19-му році, як і по-законодавству", - додав президент.
"Я навмисно, одразу після обрання президентом, оголосив дострокові парламентські вибори у 2014 році. Був обраний парламент, який спільно зі мною зробив ці реформи, сформував уряд, який підтримує і президента і децентралізацію. І у 15-ому році проведені чергові місцеві вибори.
Для чого це було зроблено? Треба зупинити популізм і дати можливість країні чотири роки попрацювати без виборів, провести справжні реформи", - зауважив глава держави.
Порошенко згадав за проблему сміття.
"Замість того, щоб готуватися до одномоментних подачок та хабарів, краще мати потужну мотивацію вкладати у розвиток власних громад - добре полагоджені дороги, облаштоване сміттєзвалище", - сказав президент.
Петро Порошенко став президентом України у червні 2014 року. На виборах 25 травня за нього проголосували 54,7% виборців.
За даними ЗМІ, соціологія Адміністрацї президента за березень показує: за Порошенка проголосували б 13,2% виборців серед тих, хто визначився з кандидатом і планує взяти участь у виборах.

"Виборчий сезон розпочнеться в 2019-му році" - Порошенко "Виборчий сезон розпочнеться в 2019-му році" - Порошенко Reviewed by Світові вісті on 08:08 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.