На Заході розповіли про план Путіна щодо України


Президент Російської Федерації Володимир Путін має намір повернути домінування РФ в політичному житті України шляхом перемоги на виборах українських популістів
Таку думку висловив екс-прем'єр-міністр Литви Андрюс Кубілюс.
"Росія чекає зростання рівня незадоволення громадянами України економічною ситуацією в країні, щоб це невдоволення вилилося на виборах голосуванням за якихось популістів", - додав політик.
За його словами, подібну тактику використовував радянський лідер Йосип Сталін у повоєнній Європі, де на тлі економічної розрухи популярність стали набирати місцеві комуністичні партії.
"Чому тоді з'явився План Маршалла? Тому що Маршалл побачив, що у Сталіна є чітка мета і можливість розширити своє політичне домінування на країни західної Європи, економіка яких після Другої світової війни була розчавлена", - зазначив Кубілюс.
За його словами, в таких умовах. якщо Захід не хоче втратити Україну, але може обіцяти їй в силу різних причин членство в Європейському союзі, залишається один вихід - ініціювати новий план Маршалла для нашої країни.

Джерело ukr.media
На Заході розповіли про план Путіна щодо України На Заході розповіли про план Путіна щодо України Reviewed by Світові вісті on 08:56 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.