Путін пригадав, чому Кремль так відреагував на приєднання України до євроспільноти


Президент Росії Володимир Путін стверджує, що Кремль так жорстко сприйняв підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС у 2014 році, оскільки вони тривали час вели перемовини про приєднання до СОТ, а коли вже це відбулося, то в Євросоюзі їм сказали, що це не їхня справа.
Про це він розповів у коментарі відомому голлівудському режисеру Оліверу Стоуну, передає "РИА Новости".
На переконання господаря Кремля, під час подій Євромайдану, люди в Україні "думали про те, що приєднання в будь-якій формі до стандартів Євросоюзу позбавить їх від того принизливого становища, в якому вони опинилися з початку 90-х і до сьогоднішнього часу".
Ми 17 років вели переговори з Євросоюзом про умови приєднання Росії до СОТ. І раптом нам оголошують, що Україна та ЄС підписують між собою угоду про асоціацію, в результаті якої повністю розкриваються українські ринки. Таким чином, Євросоюз отримав можливість заходити з усіма своїми товарами на нашу територію без будь-яких переговорів, незважаючи на досягнуті між нами принципові домовленості під час 17-річних переговорів щодо приєднання до СОТ,
– наголошує політик
Президент РФ підкреслює, що це і стало головним спонукальним мотивом всіх подальших подій.
Також російський лідер додав, що у зв’язку з цим Росія запропонувала "провести переговори європейським партнерам у тристоронньому форматі", проте отримала жорстку відмову.
"Нам сказали, що це не наша справа", – резюмував Путін.

Джерело http://24tv.ua
Путін пригадав, чому Кремль так відреагував на приєднання України до євроспільноти Путін пригадав, чому Кремль так відреагував на приєднання України до євроспільноти Reviewed by Світові вісті on 00:42 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.