Америка в очікуванні руйнівного землетрусу


Як повідомляють ЗМІ, незвично сильна активність спостерігається в надрах Тихоокеанського вогняного кільця. За словами сейсмологів, це явна ознака наближення сильного землетрусу. Рятувальні служби готуються до ліквідації наслідків стихії, передає Ukr.Media.
Не виключено, що сила коливань земної кори виявиться дуже великий, і справа закінчиться справжньою трагедією. Руйнівної сили землетрусу очікують по всьому узбережжю Сполучених Штатів. Можливо, серйозні поштовхи відчують і жителі Камчатки.
Раніше про землетрус в цьому районі попереджав Мехран Кеші, вчений з Великобританії, прогнози якого збувалися в минулому.
Про майбутню катастрофу говорять і деякі природні явища. Зокрема, сейсмологи реєструють часті підземні поштовхи, сила яких досягає 5,8 бала за шкалою Ріхтера. Акули в прибережній зоні демонструють небачену агресивність, що також вважається попередженням про землетрус.

Джерело https://ukr.media
Америка в очікуванні руйнівного землетрусу Америка в очікуванні руйнівного землетрусу Reviewed by Світові вісті on 11:37 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.