У тему львівського сміття втрутилась Супрун: надзвичайної ситуації не треба


В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун поки не бачить підстав для введення у Львові надзвичайної екологічної ситуації.
Про це вона заявила на брифінгу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
"Як бачимо, місто не завалене сміттям, якщо ми разом попрацюємо, то нам не потрібно буде вводити надзвичайний стан, оскільки це дуже велике навантаження для всіх людей. Ми хотіли б вирішити цю проблему окремо. Але в той же час побачимо, як швидко ми зможемо її вирішити. Якщо треба буде, то буде (введення надзвичайного стану. - Gazeta.ua)", - заявила Супрун.
"Зараз я не бачу підстав для надзвичайної ситуації", - сказала в.о. голови МОЗ.
Лабораторні дослідження ґрунту показали надзвичайно високий рівень концентрації бактерій біля сміттєвих контейнерів в місті, що може призвести до спалахів інфекційних захворювань, якщо ці відходи не прибрати найближчим часом, повідомила вона.
У понеділок, 19 червня, лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк прийшов під будівлю Адміністрації президента, де голодує проти "знущання" над Львовом.
12 червня мер Львова Андрій Садовий повідомив, що міська комісія звернулася до уряду з проханням оголосити Львів зоною надзвичайної екологічної ситуації.

Джерело https://gazeta.ua/
У тему львівського сміття втрутилась Супрун: надзвичайної ситуації не треба У тему львівського сміття втрутилась Супрун: надзвичайної ситуації не треба Reviewed by Світові вісті on 06:59 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.