Вона зав'язала мило в мішечки і підвісила їх в саду. Результат порадував негайно!


До того ж у потрібний момент необхідного препарату може просто не виявитися під рукою. Дозріваючий урожайхімічними засобамитеж особливо не обробиш


У такій ситуації на допомогу прийдуть домашні, перевірені часом засоби, які безпечні та ефективні завдяки своїй натуральності. В якості підручного матеріалу може виступити просте господарське абокосметичне мило. Воно доступно завдяки своїй дешевизні і продається буквально в будь-якому магазині.


Мило в городі

Для того щоб захистити сад від дрібних і великих шкідників, починаючи від ссавців і закінчуючи комахами, тобі знадобляться кілька підручних засобів.


ТОБІ ЗНАДОБИТЬСЯ
кілька шматочків мила
тканину чи готові матерчаті мішечки
ніж
степлер
дерев'яні кілочки


ХІД РОБОТИ
Наріж мило на великі шматки і розклади їх по тканинних мішечках.

Скріпи краї мішечків степлером, щоб мило не випало. Не закривай отвори наглухо — запах мила повинен вільно поширюватися.
Вбий по периметру саду дерев'яні кілочки, а на них підвісь мішечки з милом.

Залишки мила можеш дрібно покришити і посипати ними рослини і грунт, щоб забезпечити додатковий захист від шкідників.


Запах, який мило буде виділяти, дратує шкідників в достатній мірі, щоб попередити їх появу на твоїй ділянці. Під час дощу запах тільки посилиться. Тим краще!


Пам'ятай, що мило треба регулярно міняти, щоб досягнутий ефект не слабшав. Зверни увагу на ароматичнетверде мило— саме від нього ефект виходить максимальним. Мило з нейтральним запахом не зробить бажаного впливу.


Основна перевага цього методу боротьби з шкідниками — його виняткова натуральність. Мило не залишає шкідливих речовин на овочах, фруктах і представників флори. Воно абсолютно безпечно для здоров'я тварин, яких ти будеш відлякувати, а також для навколишнього середовища.


Цей простий, але такий дієвий метод активно використовується з тих пор, як у моду знову увійшло органічне землеробство. Використовуй цей спосіб, і побачиш, якою красивою і безпечною може бути твоя земельна ділянка. Обов'язково поділіться з подругами безцінною хитрістю вмілого садівника — вони будуть тобі вдячні!

Джерело https://ukr.media
Вона зав'язала мило в мішечки і підвісила їх в саду. Результат порадував негайно! Вона зав'язала мило в мішечки і підвісила їх в саду. Результат порадував негайно! Reviewed by Світові вісті on 09:21 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.