Порошенко у День Молоді зробив гучну заяву про демократію!


Президент Петро Порошенко впевнений, що Україна ніколи не зійде зі шляху демократії, бо загартувалося нове покоління вільних людей, – передає Корупція Інфо

Про це глава держави сказав у привітанні з нагоди Дня молоді, розміщеному на його сайті.
"Сьогодні – день великих надій і очікувань. Напередодні українці отримали безвіз з країнами Євросоюзу, зруйнувавши завісу, яка відділяла Україну від Європи. Упевнений, що без вашої рішучої та безкомпромісної боротьби за європейський вибір цей день ніколи б не настав", – заначив президент.
За його словами, молоді юнаки та дівчата зі світлими помислами, з великим патріотизмом, енергією і добром у серці героїчно кидають виклик злу та несправедливості.
Як наголосив президент, він пишається тим, що молодь завжди стояла в авангарді історичних змін, боротьби за незалежність України – від Героїв Крут до перших студентських наметів Революції на граніті, від Помаранчевої революції до Євромайдану, Героїв Небесної сотні та "кіборгів". Нині волю і свободу найкращі українці – воїни Збройних сил та інших військових формувань захищають на сході держави.
"Вірю, що Україна ніколи не зійде зі шляху демократії, бо загартувалося нове покоління – покоління вільних людей", – наголосив Порошенко.
Він побажав усім добра, невичерпної творчості та життєвої наснаги.

Джерело http://korupciya.com/
Порошенко у День Молоді зробив гучну заяву про демократію! Порошенко у День Молоді зробив гучну заяву про демократію! Reviewed by Світові вісті on 09:32 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.