В метро пролунали надпотужні вибухи, від яких серце завмирає


Випробування пройшло на перегоні між станціями "Вокзальна" та "Театральна" на глибині 48 метрів, передає Корупція.Інфо
В Інтернеті опублікували відео першого за п'ять років експериментального вибуху в метро Дніпра, тривалість якого склала 7 секунд. Про це повідомляє місцеве видання "Інформатор".
Відзначається, що випробування пройшло на перегоні між станціями "Вокзальна" та "Театральна" на глибині 48 метрів.
Згідно з повідомленням, вибухові роботи не перевищили технічних норм і за рівнем коливань вклалися в показники трамвая. Так, вони допоможуть відстежити геологічні зміни і скорегувати подальший хід добудови метрополітену.
Тепер метробудівці готуються до наступних вибухових робіт і прибирання породи.
Як відомо, влітку минулого року мер Дніпра Борис Філатов вивчав досвід французького міста Ренн, характеристики якого дуже схожі на дніпровські – складні грунти, підземні води і чимало історичних пам'яток в центрі.
"Результати експериментальних вибухів допоможуть обчислити, зокрема, обсяг зарядів, які в подальшому будуть використовуватися для підземних підривів. Від цього буде залежати безпека житлових будинків та інших споруд на поверхні", – сказано в матеріалі.


Джерело http://korupciya.com
В метро пролунали надпотужні вибухи, від яких серце завмирає В метро пролунали надпотужні вибухи, від яких серце завмирає Reviewed by Світові вісті on 10:49 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.