Порошенко підписав важливий ЗАКОН! Такого розвитку подій не очікував НІХТО! Ви будете здивовані!


Закон вносить зміни до частини 5 статті 72 "Правила складання покарань і зарахування строку попереднього ув'язнення" Кримінального кодексу України, – передає Корупція Інфо


У суботу, 17 червня, президент України Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення зміни до Кримінального кодексу України щодо правила складання покарань та зарахування строку попереднього ув'язнення» № 2046-VIII. Про це повідомляється на сайті глави держави.
Закон був ухвалений Верховною Радою 18 травня 2017 року.
Ухвалення законодавчого акту спрямоване на покращення стану забезпечення та захисту прав і свобод людини і громадянина, власності, громадського порядку та громадської безпеки від злочинних посягань.
Законом пропонується викласти в новій редакції частину п'яту статті 72 «Правила складання покарань та зарахування строку попереднього ув'язнення» Кримінального кодексу України, відповідно до якої попереднє ув'язнення зараховується судом у строк покарання у разі засудження до позбавлення волі день за день або за правилами, передбаченими у частині першій цієї статті.
Згідно закону при призначенні покарань, не зазначених в частині першій цієї статті, суд, враховуючи попереднє ув'язнення, може пом'якшити покарання або повністю звільнити засудженого від його відбування.
Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.



Джерело http://korupciya.com
Порошенко підписав важливий ЗАКОН! Такого розвитку подій не очікував НІХТО! Ви будете здивовані! Порошенко підписав важливий ЗАКОН! Такого розвитку подій не очікував НІХТО! Ви будете здивовані! Reviewed by Світові вісті on 07:25 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.