Українці ! Тримайтесь! Турчинов ШОКУВАВ всю країну! Слова, які приголомшать КОЖНОГО! (ВІДЕО)


У четвер, 15 червня, секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов зустрівся із заступником генерального секретаря НАТО Камілем Грантом, – передає Корупція Інфо

Головною темою зустрічі була гібридна агресія Росії проти нашої країни, а ще – питання співпраці України з країнами-членами НАТО у військово-технічній сфері та кібербезпеці. Про таке повідомляє "5 канал".
Як стало відомо, у ході зустрічі Олександр Турчинов подякував Північноатлантичному альянсу за підтримку та чіткість позиції щодо Росії, дії якої небезпечні для світового порядку.
"Для українців не існує альтернативи щодо європейської та євроатлантичної інтеграції. Ми вдячні Альянсу за підтримку, яку відчуваємо упродовж всього часу російської агресії, яка ведеться проти України. Альянс також бачить в Україні надійного союзника. Ситуація в Україні достатньо складна, агресія Росії продовжується, жодного дня у нас не припиняються обстріли", – відзначив Турчинов.
Нагадаємо, 8 червня ВР відновила курс України на членство в НАТО як одну з основ зовнішньої політики.
Як повідомляв раніше міністр закордонних справ України Павло Клімкін спрогнозував, коли Україна вийде на всі стандарти НАТО.

Джерело http://korupciya.com
Українці ! Тримайтесь! Турчинов ШОКУВАВ всю країну! Слова, які приголомшать КОЖНОГО! (ВІДЕО) Українці ! Тримайтесь! Турчинов ШОКУВАВ всю країну! Слова, які приголомшать КОЖНОГО! (ВІДЕО) Reviewed by Світові вісті on 23:16 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.