Україна отримала щедрий подарунок від ЄС! Скоро нас чекають ГРАНДІОЗНІ зміни!


Комітет постійних представників країн ЄС узгодив торгові преференції для України, – передає Корупція Інфо

Як говориться в заяві Ради Євросоюзу, узгоджено попередні домовленості, досягнуті в рамках міжінституційних переговорів з Радою ЄС і Єврокомісією з приводу торгових преференцій для України.
Тепер це рішення має затвердити Європарламент на пленарному засіданні в липні і Рада ЄС.
“Ці заходи – жест нашої активної політичної і економічної підтримки України. З огляду на складну ситуацію, з якою стикається Україна в даний час, ми сподіваємося на швидке здійснення цього положення”, – йдеться в заяві ЄС.
Преференції будуть введені на строк до трьох років в якості доповнення до Угоди про поглиблену і всеосяжну зону вільної торгівлі.
Так, за нульовим тарифом Україна зможе продавати в країнах ЄС такі сільськогосподарські продукти: природний мед (2500 тонн), оброблені томати (3000 тонн), виноградний сік (500 тонн), овес (4000 тонн), пшениця (65 000 тон), кукурудза (625 000 тонн), ячмінь – (325 000 тон), крупи та гранули деяких зернових (7800 тонн).
Також ЄС повністю зніме мита на частину промислових товарів, таких як добрива, барвники, пігменти та інші фарбники, взуття, мідь, алюміній, а також обладнання для телебачення і звукозапису

Джерело http://korupciya.com
Україна отримала щедрий подарунок від ЄС! Скоро нас чекають ГРАНДІОЗНІ зміни! Україна отримала щедрий подарунок від ЄС! Скоро нас чекають ГРАНДІОЗНІ зміни! Reviewed by Світові вісті on 11:58 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.