У Криму знову заговорили українською (ВІДЕО)


Українську мову знову почули жителі Криму, а саме курортного населеного пункту Алушта. Блогер Про КРЫМ _ Zair Bakkal провів тут опитування-експеримент на переносимість української мови.
Новину повідомляє «Преса України».
Блогер розповів, що приїхав до Алушти зробити сюжет про українську мову в Криму. Його цікавило, наскільки тутешні жителі розуміють її та чи добре сприймають.
Він підходив до продавців сувенірів та туристичних путівок, до перехожих та відпочивальників та запитував про їхнє ставлення до української мови.
Більшість опитаних добре розуміють її і нормально сприймають, коли до них звертатися цією мовою. На відповідні питання блогера респонденти розповідали, що їм подобається місто Львів і бажали йому процвітання.


Нагадаємо, у Криму досить адекватно реагують на звучання української мови, дехто навіть каже Героям Слава» у відповідь на привітання «Слава Україні». В цьому переконався пранкер, який називає себе Гріша Яблуножко.


Джерело http://uapress.info
У Криму знову заговорили українською (ВІДЕО) У Криму знову заговорили українською (ВІДЕО) Reviewed by Світові вісті on 00:17 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.