Мова не про Європу, а про мою країну, – екс-доброволець батальйону "Айдар" про Марш рівності


Марш рівності в рамках форуму "КиївПрайд-2017" пройде в столиці України 18 червня і цей захід досі лишається резонансним для великої частки українського суспільства.
Різні думки лунають від критиків Маршу: обвинувачення в "пропаганді гомосексуалізму", ламанні "традиційної української духовності", "неприродності", "антихристиянстві" (в світській державі) і щось схоже по списку. Нерідкі випадки провокацій: праві сили та прихильники "духовності" обіцяють блокувати Марш та в цілому негативно ставляться до представників сексуальних меншин.
Українська влада, постулюючи курс на Європу, визначивши за мету увійти в Європейський союз, піднятись до європейського рівня життя, водночас не хоче переймати засадничі поняття свободи та індивідуальності не лише Європи, а й цілого цивілізованого світу. Адже свобода не є суто "європейською цінністю" – це загальне поняття.
Доволі частими "аргументами" чи просто порадами є відправити усіх представників ЛГБТ в АТО. Наче АТО є місцем умовного покарання, а не страшною війною з Росією, в якій гинуть військові та цивільні.
Не всі в цьому світлі знають, що в АТО і без подібних ініціатив служать люди нетрадиційної орієнтації, і не тому, що їх хтось туди вислав, а з власної ініціативи. І хоча ідея "карати ЛГБТ" відправкою на фронт досі лунає від тих чи інших противників Маршу, з цим згідні далеко не всі.
Серед їх числа і самі "атошники": наприклад, екс-доброволець батальйону "Айдару" Євген Дикий, цілий текст якого про "КиївПрайд-2017" та ЛГБТ можна прочитати тут.

Джерело http://24tv.ua
Мова не про Європу, а про мою країну, – екс-доброволець батальйону "Айдар" про Марш рівності Мова не про Європу, а про мою країну, – екс-доброволець батальйону "Айдар" про Марш рівності Reviewed by Світові вісті on 04:00 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.