Це вже остання крапля!!! Рада прийняла шокуючий закон по веденню бізнесу. Що тепер чекає підприємців?


В Україні набув чинності закон, який значно полегшив умови ведення бізнесу в країні, передає Корупція.Інфо

Так, в законі №1982-VIII «Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними особами-підприємцями» скасували обов’язкове використання печатки в бізнесі.
Документом передбачено виключення з низки актів згадки про обов’язкове використання печатки.Від сьогодні документи вважають я достовірними за умови підпису уповноваженої на це особою.
Також законом запроваджено штраф від 850 до 1700 гривень за вимагання службовою особою документа з відтиском печатки або нотаріальним посвідченням.
Зазначимо, що автори закону пояснили, що ще три роки тому був упроваджений перехід від обов’язкового до добровільного використання печаток у бізнесі, що викликало багато плутанини. Не у всіх законодавчих актах замінили норму про обов’язковість використання печатки, а іноді прописували обов’язкове використання печатки, якщо вона є, а не в разі ухвалення відповідного рішення підприємством.
Отже, підприємцям складно було зрозуміти, коли печатка потрібна, а коли – ні, і це не заважало чиновникам вимагати документи з відбитком печатки.


Джерело http://korupciya.com
Це вже остання крапля!!! Рада прийняла шокуючий закон по веденню бізнесу. Що тепер чекає підприємців? Це вже остання крапля!!! Рада прийняла шокуючий закон по веденню бізнесу. Що тепер чекає підприємців? Reviewed by Світові вісті on 10:59 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.