Рогозін влаштував істерику із-за допису українського блогера


Блогер Олександр Коваленко на персональній сторінці в соціальній мережі часто знайомить своїх читачів із новинками військово-промислового комплексу. Проте, не у всіх це викликає адекватну реакцію, – про це інформує інтернет-портал replyua.net. 
Так, кількома днями раніше Коваленко висвітлював візит віце-прем’єра Російської Федерації Дмитра Рогозіна до міста Нижній Тагил. У цьому населеному пункті розташовані цехи «Уралвагонзаводу», де виробляють не тільки вагони, а і кують танки Т-14 («Армата»). Рогозіну це чудо техніки продемонстрували, але, як помітив Коваленко на світлині, воно переживає явно не найкращі свої часи – мало того, що воно вкрите пилом і брудом, так і вихлоп в нагарі. Але головна особливість «Армати» – іржа, яку видно неозброєним оком. Одним словом, вигляд в танку Т-14 був не надто презентабельний.
У російських ЗМІ публікацію блогера помітили і не забули зробити про це цілу новину – мовляв, оглядач переплутав пісок і іржу.
Крім того, статтею російського видання поділився і сам Рогозін, який не залишив її без коментарів – мовляв, в Україні всі такі дурні, що пил від корозії металу не відрізняють. Оце так бомбонуло у Рогозіна, – зауважує блогер.

Джерело http://goruzont.blogspot.com
Рогозін влаштував істерику із-за допису українського блогера Рогозін влаштував істерику із-за допису українського блогера Reviewed by Світові вісті on 03:26 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.