З'явилися моторошні подробиці вбивства випускниці на Тернопільщині


У селі Вишнівець, що на Тернопільщині, 17-річна Ірина Мукоїда поверталася зі святкувань з нагоди Дня молоді, коли на неї напав невідомий, від рук якого вона і загинула.
За словами журналістів агенції новин "Галас", на тілі нещодавньої випускниці оперативники виявили слід від ножового поранення в область серця.
Крім того, поруч з нею лежало ймовірне знаряддя вбивства ніж та особисті речі дівчини.
Місце вбиивства випускниці на Тернопільщині
Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).
Як стверджують очевидці, о 6 ранку там нікого і нічого не було, а вже о 6:40 тіло сімнадцятирічної дівчини на узбіччі дороги виявив місцевий житель.
О 1 ночі дівчина повідомила, що йде додому, а о 6:40 її тіло знайшли на узбіччі
Згодом, судово-медична експертиза з’ясувала, що Ірину перед вбивством ще й зґвалтували, передає ресурс "20 хвилин".
Крім того наголошується, що підозрюваних у вбивстві ще не затримали, однак у Вишнівці підозрюють жителя сусіднього села, який нещодавно приїхав у відпустку із закордонних заробітків. Люди бачили, як чоловік з компанією ввечері сидів на автобусній зупинці, саме повз яку Ірина йшла додому.
"Дівчина разом з друзями того дня пішла на святкування Дня молоді. Востаннє матір з нею спілкувалася телефоном приблизно о 1:30-1:40 ночі. Донька повідомила, що збирається йти додому", – розповів начальник відділу комунікації головного управління Нацполіції в області Сергій Крета.
Рідна ж її мати наразі живе за кордоном, а рідний батько проживає в іншому селі – у чоловіка нова родина.У селі кажуть, що матір’ю Ірина називала свою тітку, дружину материного брата – жінка була офіційним опікуном дівчини упродовж тривалого часу: дуже добре піклувалась про загиблу та тримала у строгості.
Крім того, за кордон виїхала і бабуся дівчини – до Італії вона оїхала, аби заробити онучці на випускний та на навчання, оскільки Ірина планувала вступати до Національної академії державної прикордонної служби України та вже навіть подала документи.
Нагадаємо, раніше сайт "24" повідомляв, що на Тернопільщині сталося жахливе вбивство випускниці, відтак місцеві жителі збунтувалися, перекрили міжнародну трасу та вимагають справедливого розслідування.

Джерело http://24tv.ua
З'явилися моторошні подробиці вбивства випускниці на Тернопільщині З'явилися моторошні подробиці вбивства випускниці на Тернопільщині Reviewed by Світові вісті on 21:46 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.