Які санкції проти Росії планує ввести США


В четвер, 15 червня, у Конгресі США розглядатимуться нові санкції проти Росії. Вони мають вдарити по російським банкам та енергетичним компаніям.
Нагадаємо, сенатори від Республіканської та Демократичної партій погодили посилення санкцій проти Росії, які повинні стати відповіддю на передбачуване втручання Москви у вибори в США і її активність на Близькому Сході.
За даними "РИА-Новости", російським банкам, які перебувають під санкціями, можуть обмежити термін фінансування з 90 днів до 14.
Компаніям і фізичним особам США будуть заборонені "усі угоди з наданням фінансування та інші ділові відносини за участю нового боргу терміном довше, ніж на 14 днів".
Згідно з поточними обмеженням, американським громадянам та компаніям заборонено виділяти російським банкам або пов'язаним з ними юридичним особам кредити на термін більше ніж 90 днів. Всі інші транзакції з ними дозволені.
Крім того, пропонується обмежити терміни фінансування російських енергетиків. Компаніям і фізособам США будуть заборонені "усі угоди з наданням фінансування та інші ділові відносини з участю нового боргу терміном довше, ніж на 30 днів".
Слід зазначити, що запропонований законопроект включає в себе положення, згідно з яким президент США повинен буде отримувати схвалення Конгресу на будь-яке ослаблення режиму санкції проти Росії. Це позбавить Білий дім можливості скасовувати обмежувальні заходи самостійно.


Джерело http://24tv.ua/
Які санкції проти Росії планує ввести США Які санкції проти Росії планує ввести США Reviewed by Світові вісті on 21:57 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.