Вся сутність пенсійної реформи! Слова відомого депутати, які викривають ВСЮ правду! Шок і обурення!


Ігор Мосійчук, народний депутат від Радикальної партії, розповів про зміст пенсійної реформи, – передає Корупція Інфо

За його словами, вона полягатиме у збільшенні розміру пенсій за рахунок зменшення кількості їх отримувачів. Про це пишуть vectornews.
Реформа передбачає вихід на пенсію за наявністю страхового стажу у 35 років. Після такого нововведення кількість пенсіонерів з 12 мільйонів зменшиться до 5. Він це пояснив тим, що лиш невелика кількість працюючих має в своїх документах стаж, що перевищує назване число років.
На думку політика, з проекту реформи необхідно відкинути всі ті зміни, які викликають дискусії серед парламентарів. Крім цього, він відзначив необхідність представлення готового документу для ознайомлення депутатам.
Мосійчук пригадав медичну реформу і відзначив необхідність вчинити цього разу не так. Він звернув увагу на те, що законопроект має бути виданий депутатам для ознайомлення не за дві години до голосування, а також при прийнятті законопроекту варто дотримуватися конституції, а не використовувати картки відсутніх депутатів.
Політик також відмітив, що реформа не вирішить проблему матеріального забезпечення пенсіонерів, оскільки в цьому плані значення має сильна економіка та промисловість. Крім пенсійної реформи потрібно рухатися і в інших напрямках.

Джерело http://korupciya.com/
Вся сутність пенсійної реформи! Слова відомого депутати, які викривають ВСЮ правду! Шок і обурення! Вся сутність пенсійної реформи! Слова відомого депутати, які викривають ВСЮ правду! Шок і обурення! Reviewed by Світові вісті on 09:42 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.