“Через Гройсмана українці почнуть тікати з країни вже восени” – відомий політик зробив шокуючу заяву! Не боїться?(ВІДЕО)


Захмарні тарифи, якими уряд «нагородив» українців, можуть спричинити нову хвилю еміграції, – передає Корупція Інфо


Таку думку в інтерв’ю розповів екс-міністр ЖКГ України Олексій Кучеренко.
За його словами, чергова спроба підвищити і без того не низькі тарифи може мати місце вже цієї осені.
Кучеренко зазначив, що вже зараз в деяких великих містах України з 65-70% субсідіантів.
«Якщо збільшити тариф, то ця кількість ще на 20-30% зросте. Хто заплатить ці податки? Нормальні українці від таких податків візьмуть сумку, біометричний паспорт і поїдуть працювати в Польщу. Поляки їм відкриють робочі візи, вони офіційно оголосили: «Ми чекаємо 1,5 млн українців»», – говорить політик.
При цьому зазначає, що їдуть ті, хто може працювати: медпрацівники, сільгоспробітники, слюсарі.
«Саме ті люди, які повинні були б тут працювати і платити нормальні податки. А найперший податок, яким Гройсман з Коболєва їх обклали, це ціна на газ. Уже в ціні на газ закладено колосальний податок у вигляді ренти. Від цього всього кошмару нормальні люди поїдуть на Захід, а інші – на Схід. Там теж, даруйте, до 2 млн українців», – озвучив невтішний прогноз екс-міністр.
Раніше стало відомо про катастрофічну ситуацію з боргами держави за субсидіями. У Міністерстві соціальної політики стверджують, що тих коштів, які заклали в бюджет, нахапали для того, щоб вчасно забезпечити фінансування субсидій.

Джерело http://korupciya.com
“Через Гройсмана українці почнуть тікати з країни вже восени” – відомий політик зробив шокуючу заяву! Не боїться?(ВІДЕО) “Через Гройсмана українці почнуть тікати з країни вже восени” – відомий політик зробив шокуючу заяву! Не боїться?(ВІДЕО) Reviewed by Світові вісті on 01:30 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.