Один із найбільших українських банків – неплатоспроможний!


Як повідомляється на сайті регулятора, рішення ухвалено за пропозицією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, передає Корупція.Інфо

Національний банк України ухвалив рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідації "Діамантбанку", визнаного неплатоспроможним 24 квітня.
Вчора, 22 червня, у Фонді гарантування повідомили про можливий зрив операції по частковій передачі "ТАСкомбанку" активів і зобов'язань неплатоспроможного "Діамантбанку" з технічних причин.
Зокрема, директор-розпорядник Фонду гарантування Костянтин Ворушилін заявив, що чиновник, який може схвалити передачу приміщення центрального офісу "Діамантбанку", що є пам'ятником архітектури, знаходиться у відпустці, що "ставить під сумнів угоду на мільярд гривень".
За інформацією фонду, угода передбачає передачу "ТАСкомбанку" всіх виплат гарантованого відшкодування вкладникам і активів на відповідну суму, у тому числі низки об'єктів нерухомості та кредитів. Як повідомляв УНІАН, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб ввів тимчасову адміністрацію в "Діамантбанк" (м. Київ) 25 квітня поточного року на підставі рішення Національного банку про визнання банку неплатоспроможним.
За результатами конкурсу фонд визначив "ТАСкомбанк" приймаючим банком для неплатоспроможного "Діамантбанку". "Діамантбанк" працював на ринку України з 1993 року і на початок року займав 24-е місце за обсягом активів серед 93 працюючих банків.
За інформацією НБУ, на 24 квітня ключовими власниками "Діамантбанку" були Давид Жванія, Ігор Керезь, Андрій Щукін та В'ячеслав Циганенко.

Джерело http://korupciya.com
Один із найбільших українських банків – неплатоспроможний! Один із найбільших українських банків – неплатоспроможний! Reviewed by Світові вісті on 12:36 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.