Кривавий розпад імперії: публіцист назвав найбільш реалістичний сценарій для Росії


Російський письменник Михайло Шишкін вважає, що саме війна із Заходом допомагає Володимиру Путіну залишатися при владі всі ці роки.
Главі Кремля вдалося відродити "тоталітаризм", тому для Росії реалістичнішим сценарієм є "кривавий розпад імперії", ніж шлях реформ, проте Заходу варто бути солідарним з "демократичною російською молоддю", заявив російський публіцист на засіданні круголого столу, організованого виданням Neue Zürcher Zeitung у Берліні.
"Сподіватися на щось хороше щодо Росії – наївно", – заявив у вступній доповіді Шишкін.
Він підкреслив, що, незважаючи на поганий стан економіки, "російський народ володіє безмежною життєздатністю".
На думку письменника, саме ненадійне право власності, дефекти інфраструктури, корупція і бюрократія стають перешкодою для структурних реформ у країні. Іноземні інвестори "нерішуче налаштовані до виходу на російський ринок". Наприклад, у 2016 році Німеччина експортувала вдвічі більше товарів до Швейцарії (населення 8 млн осіб), ніж до Росії (населення 140 млн осіб), продовжив Шишкін.
Росія – це країна-в'язниця. Тюремна свідомість знає лише один закон – закон сили,
– підкреслив публіцист.

Джерело http://24tv.ua
Кривавий розпад імперії: публіцист назвав найбільш реалістичний сценарій для Росії Кривавий розпад імперії: публіцист назвав найбільш реалістичний сценарій для Росії Reviewed by Світові вісті on 22:06 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.