Ви вже знаєте які машини з 1 серпня стануть безмитними?


Починаючи з 1 серпня 2017 року мито на вживані авто з Канади стане нульовим для українців, – передає Корупція Інфо


Про це свідчить отримана Кабміном Нота від канадської сторони про те, що всі необхідні формальності для початку дії зони вільної торгівлі між країнами виконані, пише Auto.ria.
Так, відразу ж після початку дії Угоди мито на вживані авто з Канади стане нульовим (індекс "0" в таблиці).
Також без мита можна буде імпортувати нові автомобілі з об'ємом бензинового двигуна від 2,2 до 3,0 літра, і дизелі з робочим об'ємом циліндрів понад 2,5 л.
Індекс "7" на інфографіку означає, що протягом наступних семи років мито знижуватиметься поступово, відповідно до графіка, і на восьмий рік дії угоди також стане нульовим.
При цьому слід пам'ятати, що, крім мита, так зване "розмитнення" включає податок на додану вартість (ПДВ) у розмірі 20% від оціночної вартості транспортного засобу та акцизний збір, розмір якого залежить від віку автомобіля, типу і об'єму його двигуна.
Крім того залишається чинною вимога відповідності автомобіля стандарту Євро-5, із доказом чого можуть виникати деякі проблеми на етапі сертифікації.
Видання в добавок нагадує, що, оскільки авторинок Канади насичений переважно машинами американських брендів, слід завчасно подбати про змінну оптику та інші елементи європейського зразка, які можуть бути затребувані перед отриманням сертифіката.

Джерело http://korupciya.com
Ви вже знаєте які машини з 1 серпня стануть безмитними?  Ви вже знаєте які машини з 1 серпня стануть безмитними? Reviewed by Світові вісті on 11:41 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.