Жінка народила двійню через 4 місяці після власної смерті - Бразильське диво


Чоловік Франклін оповідав, що вона подзвонила йому на роботу і скаржилася на нестерпні мігрені. Через три дні медпрацівники констатували смерть її мозку.
Чоловіку повідомили, що він зуміє забрати тіло дружини і поховати її, як тільки серця малюків перестануть битися. Потім медпрацівники переконалися, що, незважаючи на смерть мозку жінки, її тіло працює на штучному забезпеченні, а близнюки в її утробі продовжують чіплятися за життя.
- Ми підключили жінку до апаратів, щоб зберегти в ній життя, і стали спостерігати за розвитком двійні. Мед. співробітники в відділенні терапії недоношених дітей благополучно виходили їх, і брат з сестрою, народжені мертвою матір'ю, зараз можуть жити без постійної лікарської підтримки.
В кінцевому підсумку через 4 місяці на світ з'явилися два близнюки. Батько дітей вважає, що саме в даному полягала земна місія його покійної дружини. Через 123 дні після інсульту матері за допомогою кесаревого розтину на світ з'явилися Анна Віторія і її брат Асаф. Дівчинку, вагою 1,4 кг, і хлопчика, вагою 1,3 кг, відразу перевели до відділення для недоношених дітей, а їх батько, який також виховує дворічну дочку, зумів врешті-решт поховати дружину.
Весь цей час медичний персонал бразильської клініки не тільки доглядав за тілом загиблої, проте медпрацівники співали ненародженим дітям пісні, говорили з ними, щоб хоч якось замінити їм материнську любов.
Десятки доброзичливців з усією Бразилії, розчулені складною історією даної сім'ї, зібрали кілька тис. доларів матеріальної допомоги, багато прислали в подарунок дитячий одяг і памперси.

Джерело ukr.media
Жінка народила двійню через 4 місяці після власної смерті - Бразильське диво Жінка народила двійню через 4 місяці після власної смерті - Бразильське диво Reviewed by Світові вісті on 10:31 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.