Вакарчук назвав головного ворога українського народу


Співак Святослав Вакарчук вважає, що головним ворогом України є недовіра.
Про це він написав у Twitter з приводу загибелі генерал-майора Максима Шаповала.
"Вчора поховали українського героя, розвідника генерал-майора Шаповала. Дуже трагічна історія. Ще більшого трагізму їй надає той факт, що ця жертва війни з зовнішнім ворогом, як і тисячі інших жертв, є, насправді, прямим наслідком війни з ворогом внутрішнім", – написав Вакарчук.
За словами співака, "у цього ворога є багато "позивних": корупція, невігластво, байдужість, малодушність, вузьколобість, жадібність тощо".
Але "справжнє ім'я" цього ворога – недовіра. Тільки поборовши недовіру – в себе, в свої власні сили, в своїх братів і сестер, в своє майбутнє – ми зможемо вирватися з зачарованого кола історії, в якому крутимося вже сотні років. Переможемо недовіру – переможемо всіх ворогів, якими б сильними і страшними вони не були,
– вважає Вакарчук.

Нагадаємо, у правоохоронних органах повідомили, що жертвою вибуху автівки у Києві став 39-річний військовослужбовець Міністерства оборони України Максим Шаповал. Інцидент кваліфікували як "теракт". Згодом у МВС додали, що автомобіль посадовцявибухнув через закладений вибуховий пристрій.

Джерело http://24tv.ua
Вакарчук назвав головного ворога українського народу Вакарчук назвав головного ворога українського народу Reviewed by Світові вісті on 11:01 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.