Переказ грошей за кордон! Нововведення, які доводять до істерики!


Національний банк України вводить нову форму видачі валютних ліцензій? – передаєКорупція Інфо

Як повідомляють в НБУ, відтепер громадяни України зможуть отримати валютну ліцензію в електронній формі.
Нововведення стосується не всіх фізичним особам, виняток становлять підприємці.
Економіст пояснив, як влада вбиває бізнес податками
Зазначається, що на підставі е-ліцензій фізична особа зможе протягом одного календарного року перерахувати іноземну валюту за кордон на загальну суму до 50 тисяч доларів США (в еквіваленті).
Скористатися е-ліцензіями в межах встановленого ліміту фізичні особи зможуть для здійснення трьох видів валютних операцій: для інвестицій за кордон, з розміщення коштів на власних рахунках за межами України, з метою виконання зобов’язань перед нерезидентами за договорами страхування життя.
Для надання е-ліцензій та збору інформації про використання встановленого ліміту Національний банк запроваджує автоматизовану інформаційну системи “Реєстр індивідуальних ліцензій на здійснення фізичними особами валютних операцій”.
Директор департаменту фінансової стабільності НБУ Віталій Ваврищук повідомив, скільки кожному українцю доведеться заплатити зі своїх податків за націоналізацію Приватбанку

Джерело http://korupciya.com
Переказ грошей за кордон! Нововведення, які доводять до істерики! Переказ грошей за кордон! Нововведення, які доводять до істерики! Reviewed by Світові вісті on 21:50 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.