Це чіткий сигнал, – журналіст про те, що насправді означає візит Генсека НАТО в Україну


Візит генсека НАТО Єнса Столтенберга до Києва – це чіткий сигнал для Києва, мовляв, не сумнівайтеся, підтримка є. При цьому не варто чекати, що буде урочисто оголошено про якесь масштабне рішення чи то подію.
Про це пише журналіст "Європейської правди" Сергій Сидоренко.
"Єдиною причиною для того, щоби політики та посадовці подолали тисячі кілометрів та прибули до Лондона, було їх бажання "надіслати сигнал"…Навіть попри те, що жодних рішень в Лондоні не ухвалювали. Більше того, конференцію у такому форматі вважають успішною і наступного року планують провести знову, цього разу – в Копенгагені", – наголосив журналіст.Він звернув увагу на ще одну подію, яка відбулась 7 липня у Лондоні. Там представники 30 держав світу, віце-президент Єврокомісії, а також ключові особи всіх міжнародних фінансових інституцій приїхали на конференцію з питання українських реформ. При цьому жодного рішення не було представлено.

Джерело http://24tv.ua
Це чіткий сигнал, – журналіст про те, що насправді означає візит Генсека НАТО в Україну Це чіткий сигнал, – журналіст про те, що насправді означає візит Генсека НАТО в Україну Reviewed by Світові вісті on 03:20 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.