Трамп в житті – не такий, як у телевізорі, – Путін підбив підсумки зустрічі з президентом США


Під час зустрічі російського президента Володимира Путіна з його американським колегою Дональдом Трампом сторони встановили особистий контакт, відтак є передумови принаймні на часткове відновлення взаємин між США та Росією.
Про це голова РФ розповів на прес-конференції у Гамбурзі.
Це було не одне питання, він приділив цьому багато уваги. Що важливо, ми домовилися про те, що ситуації невизначеності в майбутньому не повинно бути в цих сферах. Ми домовилися про те, що створимо робочу групу та будемо разом працювати над тим, щоб зрозуміти, як спільно забезпечити дотримання норм у цій сфері,Так, за словами російського президента, під час особистої зустрічі з Трампом він запевнив того, що немає жодних підстав підозрювати Кремль у втручанні в американські вибори, пише "РИА Новости".
– передає слова господаря Кремля інформаційна агенція РБК.
Крім того, політик зазначив, що встановив особистий конакт з американським колегою та сподівається на відновлення взаємин між США та Росією, пише РБК.
"Якщо ми будемо будувати відносини між США та Росією так, як вчора проходили переговори, ми зможемо відновити хоча б частково той рівень взаємодії, який нам потрібен", – зауважив російський лідер.
"Трамп телевізійний дуже сильно відрізняється від реального. Він досить швидко все аналізує, швидко відповідає на задані питання та адекватно сприймає співрозмовника", – підкреслив президент РФ.Також він охарактеризував Трампа як особистість.

Джерело http://24tv.ua
Трамп в житті – не такий, як у телевізорі, – Путін підбив підсумки зустрічі з президентом США Трамп в житті – не такий, як у телевізорі, – Путін підбив підсумки зустрічі з президентом США Reviewed by Світові вісті on 10:30 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.