Види манікюру і правильна техніка виконання




Це один з різновидів європейського необрізного манікюру, тільки в даному випадку для видалення кутикули використовують спеціальний апарат, який має змінну алмазну фрезу.
Такий манікюр більш дбайливо доглядає за нігтями, обробляє шкіру пальців рук, відноситься до сухого виду і підходить проблемним, пошкодженим, відшаровуючим, ребристим, які мають нерівну поверхню нігтям, рукам з сухою шкірою і грубою швидко зростаючою кутикулою. Штучні нігті також рекомендується обробляти саме цим методом.
Види манікюру – опис процедури апаратного манікюру
Далі пропонується опис апаратного манікюру як салонної процедури для догляду за нігтьовою пластинкою. Апаратний манікюр є швидше додатковою процедурою, що дозволяє виправити поверхню і форму нігтя, а не різновидом манікюру як такого.
На кінці спеціального апарату, використовуваного для апаратного манікюру, встановлюють шліфувальні насадки, призначені для певного випадку. Саме вони і замінюють ножиці, які використовують в класичному манікюрі. Процедура є безпечною і щадною, так як при її проведенні практично не з’являється тріщин і порізів на шкірі. Це загальний опис апаратного манікюру, які пропонуються салонами краси.
Такий манікюр рекомендується проводити двічі на місяць, цього буде цілком достатньо, щоб надати рукам красивий і доглянутий вигляд.
Види манікюру. Майстер-клас – як робити апаратний манікюр
Виконання апаратного манікюру допустимо і самостійно, так як в продажу представлені спеціальні апарати для домашнього манікюру. Їх насадки мають швидкість обертання вище 5-10 тис. оборотів в хв. Насадки професійних апаратів обертаються зі швидкістю 30- 40 тис. оборотів в хв, але їх не можна використовувати без відповідних навичок.




Існують машинки для апаратного манікюру, які застосовують для обробки справжніх нігтів, а є такі, які допомагають обробити штучні нігті. В деякі моделі для апаратного манікюру вбудована сушка для лаку. Далі дізнаємось як робити такі види манікюру апаратноного своїми руками з використанням найпростішого обладнання. Запропонований покроковий майстер-клас апаратного манікюру дозволить виконувати на високому професійному рівні.
Зрозуміти детально, як робити апаратний манікюр відео допоможе навіть тим модницям, які не стикалися з докладною процедурою ніколи в житті:

Послідовність виконання апаратного манікюру наступна:


Попередньо необхідно видалити з нігтів старе покриття за допомогою рідини для зняття лаку з вмістом етилацетату.
Обробку кутикули проводять дерев’яною паличкою або гумовим копитцем, які відсувають надшкірку до бічних валиків, розташованих навколо нігтя. Потім беруть насадку з середньою абразивністю і неї видаляють відсунуту надшкірку і обробляють шкіру навколо нігтя. Якщо на долонях є сухі мозолі, їх можна згладити за допомогою низько абразивної насадки.



Спеціальною насадкою обробляють вільний край нігтя і надають йому бажану форму. Якщо шкіра роздратована або нігті травмовані, то їх обробляти не рекомендується.


Для полірування і відшліфовування нігтьової пластини використовують спеціальну насадку, намагаючись торкатися до нігтя тільки її краєм, а не кінчиком, так як в противному випадку на нігті можуть утворитися подряпини.
Коли обробка нігтів апаратом завершена, на руки і кутикулу наносять крем і втирають його масажними рухами протягом декількох хв.
При використанні машинки для апаратного манікюру необхідно дотримуватись наступних правил: Тримати апарат в руці слід немов олівець, мізинець робочої руки повинен бути щільно притиснутий до долоні оброблюваної руки.
Насадка не повинна щільно прилягати до оброблюваної поверхні, інакше на ній з’являться подряпини і нерівності.
Під час обробки бічних валиків і видалення сухої кутикули необхідно тримати насадку під кутом 45°.
Пересувати апарат слід від центру нігтика до його краю. Не можна тримати апарат на одному місці, насадка повинна постійно рухатися. Рекомендується іноді вимикати апарат при обробці нігтів, щоб дати рукам відпочити.
При використанні машинки для апаратного манікюру в перший раз краще вибрати низьку швидкість обертання, щоб правильно навчитися користуватися приладом і не заподіяти шкоди нігтям і шкірі.
До переваг апаратного манікюру відноситься те, що після нього нігті протягом довшого часу залишаються доглянутими, а кутикула зростає повільніше. Крім того, він просто ідеальний для штучних нігтів. Проте, застосування приладу вимагає певного досвіду і підготовки, так як в разі неправильного поводження з насадками можна пошкодити шкіру і нігті .
Види манікюру – що являє собою обрізний манікюр
За своєю суттю такі види манікюру є сукупністю процедур, спрямованих на досягнення охайного зовнішнього вигляду рук і нігтиків. Ця косметична процедура може виконуватися в різних техніках. Одна з найбільш популярних і затребуваних – це обрізний манікюр. Він не вимагає ретельної попередньої підготовки і не забирає багато часу. З його допомогою виходить акуратний зовнішній вигляд нігтів.
Можна почути, як обрізний манікюр називають «мокрим». Вся справа в тому, що основна ідея цієї процедури полягає в тому, щоб спочатку розмочити шкіру навколо нігтьової пластинки, а потім безболісно видалити зовнішню її частину – кутикулу.
Тепер знаючи, що таке обрізний манікюр, ви повинні розуміти, що ця процедура повинна проводитися з дотриманням всіх правил гігієни, а інструмент оброблений стерильними складами, щоб уникнути занесення інфекції. Однак якщо ви будете чітко слідувати інструкції, то ризик пошкодити шкіру буде мінімальний.
Види манікюру. Робимо обрізний манікюр самостійно
Щоб правильно зробити обрізний манікюр самостійно підготуйте спеціальні ножиці або кусачки для кутикули, апельсинову паличку з загостреним кінцем, розм’якшує засіб або набір ефірних олій з сіллю для ванни, пилку і шліфування.
Насамперед необхідно видалити залишки старого лаку.
За допомогою пилочки з дрібним зерном надайте потрібну форму нігтям. Це робиться до розм’якшення щоб уникнути пошкодження пластини і подальшого розшаровування. Зверніть увагу, що при підпилюванні нігтя рух має бути від краю до середини, уникайте руху «туди-сюди» і не заходьте занадто глибоко в основі.
Нанесіть засіб для розм’якшення кутикули на нігті біля основи і потримайте кілька хвилинок руки у ванні для нігтів. Водичка повинна бути тепленькою, в неї можна додати ефірні олії і сіль, які сприятимуть розм’якшення кутикули і живленню нігтьової пластини.
Для того щоб правильно зробити обрізний манікюр необхідно за допомогою палички акуратно відсунути кутикулу від нігтьової пластинки, спрямованим рухом до основи. Потім обріжте її кусачками або манікюрними ножицями одним рухом. Це допоможе уникнути появи рваної шкіри навколо нігтя – задирок.
Останнім штрихом буде нанесення спеціальної поживної олії або крему і ретельне полірування нігтьової пластини.


Класичний обрізний манікюр є швидкою допомогою для ваших ручок. Однак якщо ви регулярно доглядаєте за станом своїх нігтів, то робити обрізний манікюр краще не занадто часто.
Види манікюру. Переваги та недоліки
Жінки вдаються до такого виду манікюру досить часто. Вся справа в тому, що він дозволяє швидко повернути нігтям доглянутий і акуратний вигляд. З сильно запущеними руками і нігтями апаратний або необрізний манікюр, на жаль, не впорається.
Варто визнати, що, незважаючи на свою популярність, цей вид манікюру вже має безліч альтернативних способів по догляду за нігтями. І не випадково, адже навіть такий універсальний спосіб зробити свої руки доглянутими супроводжується недоліками.
Зовнішній вигляд нігтів вже через кілька днів вимагає коректування. Вся справа в тому, що нерівно обрізана кутикула відростає також нерівно. Крім того вона ущільнюється і стає грубою. Її потрібно або кожного дня зволожувати або знову обрізати.
При обрізному манікюрі ви ризикуєте травмувати шкіру і нігтьову пластину, що в умовах недотримання правил гігієни може призвести до занесення інфекції. Це одна з основних причин, чому в європейських країнах вже давно відійшли від цього виду догляду за нігтями.
Види манікюру. Який краще – апаратний або обрізний?
Вибір потрібної процедури безпосередньо залежить від того, які нігті у їх власниці. Якщо шкіра навколо нігтьової пластинки груба, то вірний спосіб привести руки в порядок – це зробити обрізний манікюр. Близькість судин або мікропошкодження на шкірі є протипоказаннями для проведення такої процедури. Тут ідеальним варіантом буде апаратний манікюр. Він полягає в обробці пластини і кутикули спеціальною шліфувальною машиною з різними насадками.


Однак тип шкіри є лише рекомендацією до вибору певної процедури. Який повинен бути апаратний або обрізний манікюр вирішувати вам.
Види манікюру. Особливості та рекомендації
Щоб манікюр якомога довше залишався красивим і свіжим регулярно робіть живильні маски для рук, користуйтеся кремом для рук, він зволожує і живить їх.
Наші руки – це відображення нашого здоров’я. Збалансований мікроелементами і живильними речовинами раціон додасть здоров’я шкірі, нігтям, волоссю, що позитивно позначиться на вашій зовнішності.
Щоб уникнути недбалого вигляду, манікюр потрібно робити на регулярній основі.
І найголовніше, проводьте процедуру тільки безпечними матеріалами. Ріжучі інструменти повинні бути добре заточені і оброблені спеціальним розчином перед проведенням манікюру.
Як бачите зробити класичний манікюр самостійно під силу будь-кому. Він не забирає багато часу, а результатом будуть доглянуті і красиві нігті, готові до покриття лаком.
Види манікюру – європейський манікюр (необрізний)
Найбільш поширеним і звичним видом манікюру вважається обробка нігтів класичним способом. Однак, останнім часом все частіше дає про себе знати так звана суха обробка, тобто манікюр по-європейськи.
Види манікюру. Європейський манікюр, що це?
Цей вид манікюру зміцнив своє становище переважно через можливість занесення інфекції шляхом травмування кутикули при класичному обрізному манікюрі.
Європейський манікюр припускає вплив на кутикулу шляхом розм’якшення і видалення відмерлих клітин за допомогою дерев’яної палички або пластикової палички з гумовим наконечником у формі копитця.
Технологія класичного манікюру пропонує радикальні методи впливу на грубу кутикулу, а європейський – щадні.
Цей вид обробки нігтів передбачає наступні інструменти і засоби:
пилочки для нігтьової пластини, що мають різну по шорсткості поверхню: середньої жорсткості – для надання форми, м’якої – для вирівнювання і заокруглення, шліфувальної – для додання блиску нігтьової пластини.
палички для роботи з кутикулою;
пемза для манікюру – при грубій кутикулі або наявності алергічної реакції на засоби для кутикули;
засоби для розм’якшення кутикули;
масла, що стримують зростання кутикули.
Європейський манікюр, що це з точки зору переваг і недоліків процедури обробки нігтів?
Види манікюру. Переваги «сухого» манікюру
відсутні неприємні відчуття від зіткнення з металевими предметами;
виключається можливість травмування кутикули і шкіри пальців, так як немає процедури їх обрізання;
безпечний в плані інфікування , за відсутності випадкових порізів при процедурі;
після процедури не утворює задирок;
не вимагає спеціальних навичок роботи з манікюрними ножицями;
легка технологія для самостійного використання;
при постійному застосуванні сприяє уповільненню росту кутикули, робить її м’якою і тонкою;
не ламає тендітні нігті, як при зрізанні їх за допомогою ножиць;
природний вигляд доглянутих нігтів без декоративного покриття;
підходить для чоловіків.
Види манікюру. Недоліки європейського манікюру
можна досягти бездоганного манікюру з першої процедури;
при грубій кутикулі необхідно поєднувати з класичною процедурою обробки;
зменшення росту кутикули і ефективність манікюру по-європейськи відбувається після семи і більше процедур.
Переваги європейського манікюру можливо оцінити лише через деякий час після періодичної обробки нігтів цим способом. Для досягнення хорошого результату необхідно набратися терпіння. Раз на раз такий манікюр буде займати все менше часу, а нігті при цьому виглядати більш здоровими і акуратними.
Види манікюру. Виконання європейського манікюру вдома
Такі види манікюру можна зробити як в салоні, так і вдома. Виконання європейського манікюру вдома вимагає якісних інструментів і засобів, але не обов’язково дорогих. Щоб нігті не шарувались, пилочки краще вибирати скляні або на картонній основі. Для економії можна купити універсальну пилку, яка поєднуватиме в собі чотири різних покриття.
Пемза для європейського манікюру представлена у вигляді крему з частинками пемзи або каменю-пемзи. Їх відрізняє ціна (крем дорожче) і спосіб обробки.
Апельсинова паличка найбільш підходить для роботи з кутикулою. Це дерево має оптимальну щільність для догляду, не травмує шкіру і не розщеплюється при роботі.
Засоби для розм’якшення кутикули переважно виконані на основі молочної і фруктових кислот. Вони не роблять шкідливого впливу на живу тканину, а лише розм’якшують і сприяють видаленню омертвілої.
Необхідно також купити спеціальні засоби для зменшення росту кутикули. До їх складу можуть входити екстракти трав, які загоюють і живлять шкіру.
Самостійне виконання європейського манікюру:
Обробка нігтьової пластини відбувається за допомогою пилок. Щоб надати необхідну форму, використовується пилка з великими вічками. Підпилювати нігті необхідно від краю до центру, тримаючи інструмент під невеликим кутом. Рухи пилки потрібно робити тільки в одному напрямку. Таким чином можливо уникнути розшарування нігтів. Далі підпиляти нігті за допомогою пилки з більш дрібними осередками, згладжуючи нерівності. Пилкою з полірувальним ефектом обробити нігтьову пластину для блиску.
Наступний етап – видалення омертвілої тканини кутикули. Для цього наноситься спеціальний засіб на кілька хвилинок (час впливу – за інструкцією). За допомогою палички кутикула відсувається до основи нігтя. Розм’якшення тканини забирається від середини до країв. По завершенню обробки потрібно видалити залишки засобу за допомогою серветки або рушничка. Бічні валики шкіри навколо нігтя обробити за допомогою каменю-пемзи або алмазної пилки.
Масажними рухами втерти олію або крем для кутикули. Періодичне застосування цих засобів зроблять кутикулу тонкою і ледь помітною.
При бажанні покрити нігті лаком. Манікюр шелак стане прекрасним доповненням до акуратних і доглянутих нігтів.
Завершується процедура масажем рук. Для цього можна використовувати різні живильні креми або олії.
Європейський манікюр можна виконувати не тільки сухим способом, а й за допомогою ванночки для рук. Для видалення кутикули в цьому випадку підійде пемза для європейського манікюру.
Цю процедуру можна виконати в двох варіантах:
Після розпарювання рук нанести крем з частками пемзи і масажувати кутикулу так, як зазвичай це робиться при процедурі пілінгу.
Розпарену в гарячій водичці кутикулу видалити за допомогою каменю-пемзи, як би підпилюючи її.
Манікюр по-європейськи не тільки є делікатною процедурою, але і має накопичувальний ефект. При тривалому застосуванні повертатися до класичного способу обробки нігтів немає необхідності.

Види манікюру – японський
Що таке – японський манікюр і чому він стає все більш популярним? Ви хочете мати досконалі, блискучі, по ідеальній формі і зовнішньому вигляду нігті? Чи можливо цього досягти одночасно зі зміцненням їх внутрішньої сили і регулярним доглядом за нігтиками? Всі ці завдання з успіхом вирішує японський манікюр – система за ексклюзивним і професійним доглядом за вашими власними нігтями. Ефективне сприяння зміцненню нігтьової пластини, її природному росту і усуненню тріщин і відшарувань – все це японський манікюр.
Кому підходить японський манікюр Масурі
Кому рекомендовано застосування японського манікюру?
Виконувати його можна на будь-яких натуральних нігтях, в тому числі після зняття нарощених пластин, під час особливого недоліку в живленні нігтя і для його інтенсивного природного відновлення.
Включати японський манікюр можна і в комплекс регулярних процедур по відновленню природної краси нігтів. Робити це можна в будь-який сезон, причому як жінкам, так і чоловікам.
Види манікюру. Які засоби застосовуються для японського манікюру
Виконується японський манікюр за допомогою засобів «Masura» – спеціальної лінії препаратів виключно японського виробництва, яких для повного циклу манікюру потрібно більше двадцяти. Застосовуючи такуе вражаючу кількість засобів, майстер здатний перетворити ваші ручки в справжній художній шедевр!
Препарати «Masura» містять велику кількість природних, абсолютно безпечних для людини компонентів: це і бджолиний віск, і огірковий екстракт, і навіть перловий пил. До складу засобів «Masura» входять і такі «будівельники» природних клітин, як кераміди і з’єднання цинку, тобто те, що необхідно для відновлення власних ресурсів ваших нігтиків.
Як діють японські препарати? Дівчата, одного разу випробували процедуру японського манікюру, не можуть стримати свого захоплення: нігті стають пружними, еластичними, набувають здоровий, привабливий блиск і вишуканий перламутровий відтінок.
Японський манікюр – технологія та етапи виконання
Займає повний цикл процедури японського манікюру приблизно одну годину і складається з декількох основних операцій. Повний перелік і докладний опис всієї технології японського манікюру майстри тримають в таємниці, що робить його оточеним ореолом загадковості, дає ще кілька очок для додавання популярності цього виду манікюру і, звичайно, говорить про ту ступінь ексклюзивності, яку він має.
Майстер аналізує то початковий стан, в якому перебувають нігті клієнта і в індивідуальному порядку підбирає потрібний вид сироватки, в подальшому її нанесуть на нігтьові пластинки. На цьому етапі складається спеціальна таблиця з даними про стан і можливі проблеми нігтів, її заповнення і діагностичний аналіз дозволяє скласти вірний перелік усіх препаратів, які майстер буде використовувати в ході манікюру.
На підготовчому, початковому етапі майстер підбирає індивідуальний набір з мінеральної сироватки, гелю-скраба, що містить водорості Японського моря, масла-скрабу, в складі якого є гранули жожоба, а також різні інструменти – палички з кераміки, особливі палички під назвою «Тітібана», поліруючі і шліфувальні пилочки з натуральної замші і шкіри.
Потім майстер формує красиву, гармонійну поверхню нігтики і завдає на неї мінеральну пасту «Ні». Робиться це за допомогою спеціальних полірувальних блоків «Кичин», при цьому ніготь насичується корисними речовинами, серед яких морські пептиди, кератин, перлова крихта, поживні мікроелементи. Мінеральна паста діє за принципом мастики і заповнює можливі мікротріщини і найдрібніші жолобки на поверхні нігтьової пластинки.


Закріплюючи досягнуту гладкість, майстер за допомогою полірувальної пудри «Хон» створює на поверхні нігтиків захищаючу плівку, і відбувається це завдяки тому, що в складі пудри знаходиться бджолиний віск. Його дія настільки ефективна, що навіть неодноразово завдаючи і знімаючи декоративне лакове покриття, ви зможете відчути наявність захисної плівки. Створений майстром своєрідний «чохол» для ваших власних нігтів не тільки зможе надійно захистити нігті, але і створити поверхню, буквально «дихаючу» корисними речовинами.
Завершує японський манікюр нанесення на шкіру рук особливого пілінгу з відлущуючим ефектом, до складу якого входять спеціальні олії – пальмова і рожева. Також майстер виконує масаж рук за допомогою крему з вмістом іланг-ілангу і в ув’язненні завдає крем-тонік з витонченим ароматом жасмину японського.
Завжди мати вишукані, привабливі і головне, здорові нігті – про це мріє будь-яка дівчина. Сьогодні японський манікюр надає таку можливість абсолютно всім бажаючим за допомогою ексклюзивних технологій кожного дня виглядати прекрасно!

Види манікюру – французький
Манікюр – це косметична процедура, яка, найчастіше, включає в себе повну турботу про нігті, починаючи від зволоження, масажу і закінчуючи фарбуванням.
Також такі види манікюру можуть включаи нарощування нігтів біогелем, використання акрилових нігтів.
При виконанні французького манікюру різниця полягає в тому, що акцент робиться на якомога більш природний вигляд нігтів.
Основа нігтя залишається природною (за кольором), а верх нігтів забарвлюється білим лаком. Це дуже старий метод, і він підходить практично кожній жінці. Якщо все зроблено правильно, французькі нігті виглядають дуже чистими і естетичними.
Є багато варіантів того, як робити французький манікюр, проте одне залишається незмінним: тонкі смуги на кінчиках нігтів. Французький манікюр можна без зусиль зробити і в домашній обстановці.
Що вам знадобиться:
Засіб для видалення лаку.
Тепленька водичка.
Перекис водню.
Шампунь.
Хороший кремчик для рук.
Апельсинова паличка для кутикули.
Базове покриття.
Світло-бежевий або рожевий лак.
Білий (непрозорий) лак для нігтиків.
Трафарет для манікюру (замість нього можна взяти скотч).
Прозорий закріплюючий покриття.
Олія для кутикули.
Як робити французький манікюр:
Підготуйте нігті, видаливши з них старий лак. Це дасть вам чисту робочу поверхню.
Тепер опустіть руки в тепленьку водичку. Перед зануренням рук добавте у водичку одну чайну ложечку перекису водню і шампунь. Тримайте в водичці руки 15 хвилинок.
Висушіть пальці і нанесіть олію для кутикули. Помасажуйте нігті 10 хвилинок.
Тепер відсуньте кутикулу.
Нанесіть живильне базове покриття і дайте йому повністю висохнути.
Нанесіть базовий колір, світло-рожевий або світло-бежевий, в залежності від вашого вибору, і дайте йому повністю висохнути. Він повинен бути абсолютно сухим, перш ніж можна буде приступити до наступного кроку.


Коли базовий колір висох повністю, прикладіть трафарет для французького манікюру на ніготь. Він повинен нагадувати місяць, чиї «ріжки» вниз повернені
Намалюйте верх нігтя білим лаком.
Зніміть трафарет, поки лак ще не висох.
Очистіть лак, що залишився на шкірі і кутикулі за допомогою рідини для зняття лаку.
Тепер застосуєте верхній шар і дайте йому висохнути.
Нанесіть олію для кутикули, щоб дати додаткову їжу вашим нігтям. Простий і красивий французький манікюр готовий.
Види манікюру. Прості варіанти французького манікюру
Перш ніж пробувати різні варіанти французького манікюру, відкрийте вікно, щоб провітрити кімнату і знайдіть зручне місце, щоб нафарбувати нігті.
Вас ніхто не повинен відволікати щонайменше годину.
Видаліть всі сліди лаку для нігтів із засобом без ацетону.
Для досягнення найкращих результатів, змочіть кілька ватних кульок в розчині і проведіть ними по нігтях протягом декількох секунд.
Для природного вигляду ваших нігтів їх кінчики повинні дзеркально повторювати лінію кутикули.
Варіант перший: покладіть скотч на нижню половину нігтиків. Потім нанесіть білий лак або гель лак вище скотча. Як тільки «розпишете» всі 10 пальців, видаліть скотч і нанесіть прозорий або рожевий лак по всій ширині нігтя.
Варіант другий: використовуйте білий лак і ретельно пофарбуйте кінчики нігтів. Потім занурте кисть в рідину для зняття лаку і видаліть «ляпи». Іншу частину нігтя нафарбуйте сріблясто-рожевим лаком. Можна поекспериментувати з іншими кольорами, щоб побачити, які колірні варіанти французького манікюру вам потрібні.
Види манікюру – маленькі хитрощі
Перед початком манікюру нанесіть вазелін на шкіру навколо нігтів. Це створює бар’єр між лаком і вашою шкірою, так що після того як пофарбували нігті, ви можете стерти вазелін і лак разом з ним.
Якщо ваш лак «не супер» непрозорий, природний відтінок ваших пальців буде змінювати колір нігтів. Щоб отримати справжній колір фарби, додайте шар білого лаку для нігтиків, а потім, вже поверх нього, нанесіть той колір, який вам потрібен.
Краще не використовувати набори для французького манікюру, тому що вони можуть обмежити вас у виборі кольору. Там пропонуються лише білий і рожевий лаки. Купіть лак того відтінку, який вам симпатичний. Ви цілком можете поєднувати манікюр з червоним лаком і сріблясті кінчики нігтів, або ж ніжно-рожеві нігті з блакитними кінчиками, або ж вибрати абсолютно приголомшливу колірну комбінацію, яка підходить тільки вам.
Види манікюру – незвичайний французький манікюр з лейкопластиром
В найкоротші терміни ваші нігті можуть стати посібником по ідеальному французькому манікюру. Знаєте, в чому секрет? У лейкопластирі.
Перед тим, як почати манікюр, відполіруйте нігті, і помасажуйте кожний ніготь з олією для кутикули.
Це допоможе вам розслабитися і дасть відчуття комфорту.
Для створення незвичайного французького манікюру вам потрібно буде наступне:
Лак для нігтів світлого кольору.
Лак для нігтів для іншої частини нігтя.
Прозоре фінальне покриття.
Рідина для зняття лаку і ватяні кульки.
Маленька кисть.
Лейкопластир.


Переконайтеся, що ваші нігті чисті. Протріть їх ватною кулькою, змоченою в рідині для зняття лаку.
Візьміть лейкопластир. Відріжте від нього третину (це повинна бути липка частина)
Заокругліть його краї і наклейте на нижню частину нігтя. Переконайтеся, що лейкопластир щільно «сидить» на нігті, а його кути закривають кутикулу і боки нігтя.
Нанесіть білий лак.
Зачекайте, поки він висохне. Повторіть цю процедуру з усіма вашими нігтями. Коли вони всі висохнуть, зніміть лейкопластир і пофарбуйте ту частину нігтя, яка була під ним.
Нанесіть фінальне покриття. І все готово!
Щоб робити незвичайний французький манікюр, необов’язково весь час використовувати лейкопластир. Підійдуть будь-які закруглені і липкі наклейки.
Якщо ви хочете зробити візерунок страз, то використовуйте кінчик олівця для очей, щоб помістити ці крихітні аксесуари на нігтях.

Види манікюру – американський
Модний манікюр буває різним: незвичайним, оригінальним, класичним і навіть дивним. Але все має право на існування, яким би нестандартним він не здавався. Оскільки те, що сьогодні виглядає незвично, завтра буде сприйматися як буденність. Так і з цим різновидом нігтьового дизайну.
Види манікюру. Американський манікюр: що це?
Це – особлива техніка декору, що отримала найменування від країни, в якій була винайдена. У деяких випадках носить назву Беверлі Хіллз. Знаходить величезну популярність серед американських жінок, незалежно від їх статусу, виду діяльності та соціального становища. Формує образ незалежної, цілеспрямованої і впевненої вумен. Підкреслює бездоганність і чарівність стилю. Але чи не є власним винаходом американок.
Подібний різновид манікюру мало широке поширення в Стародавньому Єгипті. На той час за кольором нігтів можна було встановити положення і чин людини. Носити найяскравіші нігті дозволялося тільки представникам династії фараона. Ця тенденція збереглася і поступово наклала відбиток на дизайні американського манікюру.
Зараз він відрізняється присутністю соковитих відтінків і яскравих тонів – навіть кричущих. У той же час вони не схильні до штучності і неонових – це натуральні кольори природи, які зустрічаються повсюдно – на веселці, деревах, рослинах. Як правило, сюди входять:
червоний всієї палітри;
яскраво-рожевий;
темно-синій;
бордовий;
вражаюче білий.
Вони притягають і ваблять соковитістю, яскравістю, насиченістю. Це – кольори самого життя, при погляді на які хочеться міцно стати на ноги, продемонструвати всі свої сили і можливості, піти з флангу і зайняти лідируючу позицію. Напевно, саме тому такий манікюр увійшов в число трендових серед бізнес-вумен.
Види манікюру. Нюанси американського манікюру
Крім кольору він також має ще ряд відмінностей, які виділяють його в особливий напрямок, хоча, завдяки деякій схожості, йде корінням в Древній Єгипет і Францію. Його ключові відмінності полягають в:
довжині – цей манікюр більш витягнутий в порівнянні з французьким;
формі – обов’язково повинен бути овальним і ніяким іншим;
кольорі – признаються лише яскраві відтінки, особливо американського прапора;
комбінуванні – він неодмінно перегукується з кольором губної помади або тінями.
Тенденція поєднувати американський манікюр з тінями для повік (по колірній палітрі) виникла відносно недавно, а з губною помадою – спочатку. При цьому бажано ідеальний збіг по тону, за винятком невеликого розбігу у одну одиницю.
Ще одна важлива «прикмета» – наявність білого кольору на вільному краї і менш акцентована «посмішка» (вигнута лінія) на нігтях. Весь простір забарвлюється в інтенсивний колір. При цьому межа переходу до краю немов стирається, від чого виходить однаково глянсовий рівний шар.

Види манікюру. Як зробити в домашніх умовах американський манікюр?
Він виконується досить просто в плані техніки очищення нігтьової пластини, видалення кутикули, масажу та інших процедур. У цьому він не відрізняється від класичних варіантів, оскільки вимагає обов’язкової підготовки нігтів і рук. Передбачає догляд за ними, адже образ цілеспрямованої, ділової і розкішної жінки ніяк не обійдеться без цієї естетики. Інакше всю картину зіпсують неакуратно нафарбовані пальчики, що вибиваються із загального фону бізнес-вумен.
Куди важче освоїти метод нанесення малюнка американського прапора на витончені нігтики. Якщо в салоні це можна зробити на всі пальці, то вдома – хоча б на пару. Декор буде виглядати вельми імпозантно і нітрохи не зіпсує образ. Стрази, блискітки і їм подібне зазвичай не використовуються – тільки дизайн у вигляді ліній, зірок і сегментованого полотнища.
Такі види манікюру потребують:
щипчики, щоб обробити краї нігтьової пластини і навколонігтьові валики;
пилочки зі стандартним напиленням – абразивність в межах 200 одиниць;
мініатюрні ножиці для обрізання нігтя;
олії і відвари для пом’якшувально-розслаблюючої ванночки;
крем або інші засоби для масажу;
дезінфікуючий препарат;
серветки і ватяні диски;
рушник невеликого розміру;
одноразові палички для роботи з кутикулою;
лак специфічних відтінків.
Види манікюру. Американський манікюр покроково
Техніка виконання базова, стандартна. В цьому відношенні немає нічого незвичайного – практикуються ті ж етапи догляду за нігтями і руками, що завжди.
Крок перший. Очищаєте нігтьові пластини від слідів колишнього лаку за допомогою рідини для зняття. Для цього змочуєте ватний диск або звичайну стерильну вату в розчині і акуратно проводите по нігтям, видаляючи покриття в сторону вільного краю.
Крок другий. Миєте руки в мильній водичці або дезінфікуєте будь-яким засобом.
Крок третій. Приступаєте до обпилювання кромки, надаючи пластині строго овальну форму. Якщо буде потрібно, перед цим злегка обріжте занадто довгі нігті.
Крок четвертий. Видаліть мініатюрними ножицями задирки і змастіть ці місця спеціальним складом. Крок п’ятий. Переходьте до роботи з кутикулою, для чого потримайте пальці в размягчающій ванні з особливими добавками. Це можуть бути косметичні засоби, кілька крапельок лавандової олії, відвар на основі трав.
Крок шостий. Посуньте кутикулу якнайдалі одноразовою паличкою – бажано дерев’яною. Але допустима і спеціальна лопатка з особливим наконечником, який не травмує нігтьову пластину. Намагайтеся отримати овальну форму нігтя біля кутикули (з протилежного краю подушечок пальців). Крок сьомий. Якщо потрібно, ще раз підпиляєте вільну кромку для симетрії. Відполіруйте нігтьову пластину.
Крок восьмий. Помасажуйте кисті рук з кремом, м’яко втираючи його в шкірний покрив.
Крок дев’ятий. Нанесіть рівномірним шаром лак обраного тону (основу) і дайте йому висохнути.
Крок десятий. За допомогою клейких смуг або трафарету виділіть на пофарбованому нігті зони іншого кольору – більш м’якого тону з охопленням кінчика. Або намалюйте прапор самостійно, вносячи власні мотиви. В кінці покрийте малюнок прозорим лаком.
В результаті ви отримаєте доглянуті ручки з трендовим манікюром. Оздоровите шкіру, нігті, позбудетеся від задирок і надмірної кутикули, адже в ході процедури застосовуються спеціальні розм’якшуючі препарати.
До речі, для пом’якшення підійдуть не тільки ванночки на основі рослинних інгредієнтів, а й спеціальні гелі / креми, які просто наносяться на потрібну зону. Вони несуть подвійний ефект, включаючи знезараження тканин.
Якщо зумієте, можете нанести малюнок прапора або його елементи на всі пальчики. Але фахівці не радять робити це через надмірне нагромадження кричущих деталей. Краще обійтися горезвісними лініями і зірками на темному або червоному тлі. Також допускається залишити нігті того кольору, в який вони були пофарбовані спочатку (як основа).
Не любите яскраві тони? Нічого страшного – зупиніться на парочці темних смуг і рожевому кольорі. Він найближче до природного відтінку нігтів. Це дуже ефектно, адже американський манікюр в такому випадку буде складатися в характерній формі нігтьової пластини. Куди важливіше, щоб руки довго залишалися привабливими, здоровими і доглянутими.
Види манікюру – іспанський
Відмінні риси іспанського манікюру – це глибокий і насичений колір, а також використання в якості основи під малюнок білого або матового лаку.
Іспанський манікюр досить молодий за своїм віком, його назва відображає не глибокі іспанські історичні корені, а скоріше використання іспанської колірної гами, дуже насиченої та яскравої, з глибокою обробкою кольору і композиції. Такі види манікюру допускають використання кількох кольорів, які гармоніюють, так і контрастні один одному, як пастельних, так і насичених.
Іспанський манікюр можна також зробити все на основі двох кольорів, при цьому він зовсім не втратить в яскравості. Щоб домогтися необхідного ефекту на основу беруть лак одного відтінку, але фарбують ним не весь ніготь, а трохи більше половини. Лаком іншого кольору фарбують решту нігтя з перекриттям першого шару. У місці змішання відтінків ніготь буде здаватися трохи опуклим, подовжити такий «об’ємний ніготь» можна поздовжніми смугами.
Два кольори можна обіграти в смугастому дизайні. Наприклад, з рожевого і червоного лаків зробити наступний візерунок – рожевий лак використовувати як основу, а червоний лак нанести тоненькими смужечками в будь-якому напрямку.

Види манікюру. Порядок виконання іспанського манікюру
Підготувати нігті до прикраси (наприклад, як для французького манікюру);
Нанести базове покриття, дати йому висохнути;
Покрити нігті рожево-молочним або білим лаком, дати йому висохнути;
Зверху нанести яскравий відтінок по вибраному варіанту дизайну, дати йому висохнути;
Зафіксувати готовий манікюр верхнім покриттям.
Види манікюру. Невеликі секрети іспанського манікюру
Основу можна комбінувати з декількох неяскравих відтінків, наприклад, спочатку нанести лак бежевого кольору, а потім додати лак блідо-рожевого кольору. Така нігтьова пластина візуально ущільнюється, а колірне поєднання поверх неї виглядає дуже насичено і яскраво. Ущільнення нігтя за рахунок нанесення подвійної основи особливо вигідно виглядає на тонких нігтях.
Види манікюру. Варіанти іспанського манікюру
Двоколірний нігтик
Шар першого декоративного лаку наносимо на половину всієї поверхні нігтя. Другий колір наносимо на другу частину з невеликим перекриттям першого відтінку. Середина виходить виділена змішаним відтінком і невеликим ущільненням. Можна додати поздовжні смуги.
Смугастий ніготь
Світлим відтінком робимо основу під майбутній візерунок. Коли базовий колір висохне, зверху малюємо тонкі смужки і закріплюємо манікюр верхнім покриттям.

Джерело bigmirledy.com
Види манікюру і правильна техніка виконання Види манікюру і правильна техніка виконання Reviewed by Світові вісті on 07:32 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.