Дружина президента Польщі відмовилася потиснути руку Дональду Трампу


Інцидент стався у Варшаві, куди Трамп разом з дружиною Меланією, дочкою Іванкою та її чоловіком Джаредом Кушнером прилетів напередодні саміту G20
Під час офіційного привітання глав держав Трамп потиснув руку польському президенту Анджею Дуді, а потім простягнув руку його дружині Агаті Корнхаузер-Дуді, але та ухилилася, обійшла Трампа і подала руку його дружини Меланії. Лише після цього Агата повернулася до американського президента, щоб прийняти його привітання. Момент був знятий на відео, і запис тут же розлетівся по мережі: черговий конфуз, що стався з лідером США, зараз обговорюють всі.


Раніше Трамп уже потрапляв у подібну ситуацію, причому тоді міцне рукостискання американського президента ігнорувала його власна дружина: один раз Меланія зробила вигляд, що не помітила простягнутої руки чоловіка, другий раз і зовсім відштовхнула Трампа.
До речі, не тільки жінки не хочуть подавати руки політику: новий президент Франції Еммануель Макрон, якому на саміті НАТО в Брюсселі Трамп розкрив свої обійми, волів обійняти канцлера Німеччини Ангелу Меркель.



Джерело ukr.media
Дружина президента Польщі відмовилася потиснути руку Дональду Трампу Дружина президента Польщі відмовилася потиснути руку Дональду Трампу Reviewed by Світові вісті on 05:35 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.