Місцеві жахнулись від наслідків негоди на Черкащині. Літало практично усе!


Здебільшого мешканці постраждалих районів самотужки долають наслідки стихії


А от ремонтники бідкаються на відсутність коштів та матеріалів, бо їх використали на ліквідацію руйнувань буревієм, який пронісся регіоном у середині липня.
У Привітному від зливи та вітру постраждали 135 садиб, передає кореспондент "5 каналу". Найбільш пошкоджені дахи полагодили коштом районного бюджету, решта – поки що рятують свої помешкання власноруч.
Місцева мешканка Раїса Шкиря розповідає, що і досі її родина проживає в сараї. Дерев'яна веранда розвалилася, а кімнати залив дощ.
"Даху в нас не було, у дворі лежало все – шифер, шматки, дошки", – каже мешканка Привітного Раїса Шкиря.
У Золотоноші й досі повсюди звалища сухих гілок, розпиляні дерева, повалені електроопори та знесені дахи. Не чекаючи допомоги комунальників, у школі №5 взялися самотужки відновлювати покрівлю.
"Техперсонал, працівники, учителі, діти, батьки прийшли на допомогу і вивозили все, збирали. Я жахнулася – ніколи такого не бачила. Усе було в шифері, стати не було де", – розповідає завгосп Золотоніської школи №5 Ніна Боярко.
Досі без світла сотня приватних будинків у Золотоноші, хоча енергетики працюють 12 годин на добу. Чиновники вже підрахували, що на ліквідацію наслідків негоди доведеться витратити близько 400 мільйонів гривень.

Джерело http://korupciya.com
Місцеві жахнулись від наслідків негоди на Черкащині. Літало практично усе! Місцеві жахнулись від наслідків негоди на Черкащині. Літало практично усе! Reviewed by Світові вісті on 10:59 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.