В Росії пригрозили "вислати" українців з РФ через біометричний контроль з боку України


Росія вживе заходів у відповідь на введення біометричного контролю іноземців на кордоні України.
Про це заявив перший заступник голови комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Франц Клінцевич коментуючи те, що 10 липня для громадян інших держав, які перетинають державний кордон України, буде запроваджено процедури збору біометричних даних, пише "РИА Новости".
Як відомо, режим біометричного контролю іноземців на кордоні України має запрацювати не пізніше 1 січня 2018 року і торкнеться в першу чергу росіян.
Клінцевич наголосив, що введення біометричного контролю торкнеться українців, які наразі працюють в Росії."Введення системи попередньої електронної реєстрації для громадян Росії, які в'їжджають на Україну, або так званого біометричного контролю – це, по суті справи, встановлення візового режиму між нашими країнами, і його "упаковка" принципового значення не має", – заявив він.
Про це дуже непросто говорити, але вони певною мірою можуть торкнутися чотири мільйони українців, які працюють в Росії,
– додав він.
За його словами, "когось із них" доведеться ввічливо попросити покинути РФ, "пояснивши при цьому, що своїм передчасним поверненням на батьківщину вони зобов'язані виключно нинішньому київському режиму і особисто (президенту) Петру Порошенко".

Джерело http://24tv.ua
В Росії пригрозили "вислати" українців з РФ через біометричний контроль з боку України В Росії пригрозили "вислати" українців з РФ через біометричний контроль з боку України Reviewed by Світові вісті on 11:17 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.