Російський співак приїхав до Львова та розповів журналістам про «російський Крим»


Російський співак та екс-соліст гурту HI-FI Мітя Фомін заявив, що вважає Кримський півострів фактично російською територією, інформує replyua.net з посиланням на канал 24.
Про це артист заявив у Львові, відвідуючи джазовий фестиваль. В інтерв’ю телешоу «Світське життя» розповів, що часто буває з концертами в українських містах, зокрема, нещодавно він повернувся з Одеси. Також Фомін підтвердив інформацію, що він не оминає з гастролями і анексований Російською Федерацією Кримський півострів , зазначивши, що вважає по факту півострів російською територією. Крім того, він заявив, що « не думає, що музика має кордони і артисти вільні як птахи, які співають там, куди прилітають». На запитання, чи боявся він їхати до Львова, Мітя Фомін зазначив, що «у нього є власна голова на плечах та друзі львів’яни». 
Нагадаємо, раніше цього ж дня віце-прем’єр В’ячеслав Кириленко повідомляв, що за останні два дні до України не пустили 7 російських артистів, які, порушуючи українське законодавство, навідувалися на анексований Кримський півострів. 

Джерело http://replyua.net
Російський співак приїхав до Львова та розповів журналістам про «російський Крим» Російський співак приїхав до Львова та розповів журналістам про «російський Крим» Reviewed by Світові вісті on 11:56 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.