У Раді сталась масова бійка між депутатами.


Під час засідання Верховної Ради стався конфлікт між Єгором Соболєвим ( «Самопоміч») і Олегом Ляшко (Радикльна партія), які не зійшлися в поглядах про те, що потрібно говорити з трибуни

Трибуна перед виступом Ляшка вже була заблокована Соболєвим та його соратниками. Коли глава Радикальної партії взяв слово і пішов до трибуни, Соболєв запитав, про що буде виступ: про зняття депутатської недоторканності або про щось ще.
Ляшко вирішив висловитися з приводу голосування щодо закону про Конституційний суд. На думку політика, прийняття закону дає додаткові важелі впливу президенту Петру Порошенко і дозволить перенести президентські вибори з 2019 на 2020 рік.
Коли ж Ляшко заявив, що не згоден з «Самопоміччю», Соболєв спробував відібрати у нього мікрофон, чим спровокував бійку. Деякий час депутати штовхалися, а спікер Андрій Парубій закликав всіх заспокоїтися і дати закінчити виступ голові РПЛ.
Ляшко приєднався до заклику Парубія, порадив не битися і покартав Соболєва за поведінку.
«Шановний Єгор Соболєв! Якщо ви вважаєте, що демократія – тільки те, що можете ви говорити. Поважайте мільйони людей, які голосували за нашу партію», – резюмував Ляшко.


Джерело http://korupciya.com
У Раді сталась масова бійка між депутатами. У Раді сталась масова бійка між депутатами. Reviewed by Світові вісті on 11:08 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.