Вбивство тернопільської випускниці


Чергові деталі резонансного вбивства випускниці з Тернопільщини Ірини Мукоїди оприлюднила криміналіст передачі «Слідство ведуть екстрасенси» Наталя Костильова.
Жінка пише, що дедалі більше переконується в тому, що справа проти неповнолітнього Василя Гнатюка, якого правоохоронці затримали і зараз вважають головними підозрюваним у вбивстві дівчини, попри всі наведені аргументи, «шита білими нитками».
На думку криміналіста передачі, хтось дуже хоче, щоб мешканці Вишнівців думали, що саме Василь вбивця
А ще, пані Костильова переконана, що ті, хто це робить, дуже хочуть змінити справжнє місце вбивства випускниці.

«Хочу показати вам, моя шановна громадськість, ще один уривок з так званого зізнання і протоколу допиту неповнолітнього хлопчика Василя Гнатюка. У цій неймовірній розповіді, як влучно помітила одна з небайдужих, усі ознаки роману про Агату Кристі. Отже, хлопчик розповідає, як нібито вбивав Ірину Мукоїду. Аналізуючи даний текст, можу сказати, що хтось дуже хоче, аби ця версія була основною і змінити місце злочину, створити його заново. Але перед тим, як писати такі трактати, потрібно було б вивчити психологію і словарний запас хлопчика Василя, а також, хоч трохи додати до фантастичного оповідання реальності», – написала пані Костильова у себе на сторінці в Facebook.


А ще оприлюднила фото з протоколу допиту.
До того ж, пані Костильова привідкриває ще деякі таємниці слідства, про які стало відомо знімальній групі передачі «Слідство ведуть екстрасенси». Виявляється, окрім погроз брату затриманого Василя, та самого затриманого підлітка, за словами пані Костильової, серед підозрюваних був і опікун Ірини Мукоїди.
«Як вдалося мені з`ясувати в ході розслідування в Вишнівці, серед підозрюваних у вбивстві був і опікун Ірини Мукоїди. Чоловіка доставили на допит і щось довго перевіряли. Потім випустили і наступним кандидатом став Василь Гнатюк. Можу зробити припущення, що на опікунів загиблої дівчинки чинили тиск і спеціально побудували позицію єдиної жертви – прийомної мами, яка нібито боїться за своє життя серед людей Вишнівця. Більш абсурдної заяви, поспілкувавшись практично з усіма жителями, я не зустрічала. Люди настільки згуртувалися і допомагають, підтримують, що стали прикладом не тільки для всієї України, але і для цілих країн. І нехай ця справа психологічно складна і через поліцейський опір небезпечна, можу сказати, поклавши руку на серце: ми разом впораємося. Пам`ятайте: імперії руйнуються, йдуть королі, тому ті, хто думає, що схопив Бога за бороду і поготів підуть».
А на останок криміналіст вирішила відповісти поліції та скептикам, які кажуть, що передача «Слідство ведуть екстрасенси» – лише шоу:
«На цих фотографіях фрагменти повстання людей в Вишнівці. Місцеві жителі об`єдналися і перекрили стратегічно важливу трасу, що веде з Києва на захід країни і далі. Встали перевізники і туристи, поліція півтора тижні не могла розблокувати дорогу, а новини показували ситуацію мало не щодня. Цікаво, чому пан Богомол і його співробітники досі публічно не подякували мені і каналу СТБ за розблокування дороги. Нам знадобилося для цього всього лише попросити. Так що, панове поліцейські, за вами борг. Це я до того, що інформаційні вкиди, дискредитація мене і каналу – це слова, а довіра людей – це факт. Так, до речі, з приводу диванних скептиків, які кричать про мою непрофесійність та шоу … Відповім грубувато, але максимально зрозуміло: ні хріна собі шоу! Телефони прослуховуються, проводиться стеження, звинувачення, залякування, дискредитація… Чого ж так злякалися солідні органи? Коли я така слабка і незначна особа, чому навколо моєї персони стільки шуму?
І знову кажу вам, шановні друзі і читачі: ми з жителями Вишнівців дійдемо і до Генпрокуратури, і до Президента, і до Європейського суду, якщо країна йде до євроінтеграції, і підключимо всі правозахисні організації. У кого є ідеї, пропозиції, думки, факти – пишіть в приват. Все знадобиться» , – підсумувала Наталя Костильова.

Джерело http://korupciya.com
Вбивство тернопільської випускниці Вбивство тернопільської випускниці Reviewed by Світові вісті on 02:29 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.