Трамп розповів деталі розмови з Путіним щодо України


Президент США Дональд Трамп заявив, що на зустрічі у Гамбурзі з главою РФ Володимиром Путіним санкції, введені через конфлікт на Донбасі та анексію Криму, не обговорювалися.
Відповідний запис з'явився в офіційному Twitter-акаунті президента США.
Як відомо, вже 9 липня Держсекретар США Рекс Тіллерсон запевнив Україну, що Америка не зніматиме санкції з Росії доти, доки не буде звільнено українські території.
"Санкції не обговорювалися на моїй зустрічі з президентом Путіним. Нічого не буде зроблено, поки не будуть вирішені українська і сирійська проблеми!" – йдеться у повідомленні.
Настав час рухатися вперед у конструктивній роботі з Росією,
– додав американський президент.
Нагадаємо, у Сенаті США запропонували ввести нові санкції проти Росії – через порушення Москвою Договору про ліквідацію ракет середньої та малої дальності.
Вже 7 липня під час першого засідання саміту G20 президент Росії Володимир Путін вступив у дискусію з главою США Дональдом Трампом у питанні справедливості у світовій торгівлі в умовах санкцій, накладених на РФ.

Джерело: 24 Канал
Трамп розповів деталі розмови з Путіним щодо України Трамп розповів деталі розмови з Путіним щодо України Reviewed by Світові вісті on 08:08 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.