Під Києвом депутат влаштував самосуд над школярем


Депутат від Блоку Петра Порошенка в Києво-Святошинській районній раді Олександр Паламарчук застосував фізичну силу проти 16-річного школяра Сергія Чагарова, який у мережі обговорював закордонні поїздки депутата на відпочинок.
Інцидент стався в Гатненській сільській раді, під час чергового засідання сесії ради. На засідання, крім Паламарчука, прийшли представники Громадської ради при Києво-Святошинській райадміністрації та Громадської організації "ЗУБР", а також жителі села, серед яких був і активіст Чагарів, який висвітлює "дерибани" землі в селі.
Під час засідання Паламарчук несподівано підняв питання щодо повідомлень Чагарова у Facebook. Після словесно виражених претензій депутат перейшов до рукоприкладства: взяв сидячого підлітка за вухо і підняв із місця.
Народний обранець схопив неповнолітнього за шию, смикаючи і знов почав говорити.
"Хто ти такий, щоб судити, де я відпочиваю?... Твоя посмішка зараз впаде, я тобі на камеру це говорю", - кричав райдеп.
Після того, як Паламарчук відпустив шию школяра, до нього підійшов брат депутата Ігор Паламарчук, який є членом виконавчого комітету Гатненської сільради і нештатним юристом селищного голови Гатне Броніслава Корицького, і за словами Чагарова, вдарив неповнолітнього по обличчю.
Сам Чагарів пояснив, що в своїй замітці розповідав про те, що Паламарчук із подругою, яка має паспорт громадянки Росії їздить закордон тоді, як на сході України гинуть воїни за те, щоб ми жили в мирі.
"Як для людини, яка представляє інтереси України в складі Києво-Святошинської районної ради, це не допустимо. Якщо ти депутат, то твоя дружина повинна відмовитися від російського громадянства. І статті 34 Конституції України про свободу слова ніхто не відміняв", - розповів школяр .
Журналістка Ірина Федорів у своєму Facebook зазначає, що депутатам, які за інцидентом спостерігали, "було весело".
"Пропонували відірвати голову. Не заступилися за дитину. Поліція у неповнолітнього не приймає заяви", - написала вона.
За словами Федорів, хлопчикові погрожують.







Як писав "Обозреватель", скандального київського депутата спіймали на погрозах чоловікові.



Джерело www.obozrevatel.com
Під Києвом депутат влаштував самосуд над школярем Під Києвом депутат влаштував самосуд над школярем Reviewed by Світові вісті on 21:41 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.