"Це не паніка. Це готовність №1" - заговорили про наступ Росії на українські позиції


Українські військові, ветерани та волонтери попередили про можливість серйозного загострення на фронті, до якого готується Росія.
Про це нагадав ветеран АТО у Facebookпід ніком Arty Green. Він виклав можливості ВСУ в разі масштабного наступу Росії
"На поточний момент, до середини серпня 2017-го, надходить дуже багато інформації, яка б підтверджувала версію про підготовку в кінці серпня-вересня масштабної військової операції ЗС РФ на території України", - підкреслив він.
При цьому Україна "за минулий рік сильно втратила в своєму потенціалі".
"Загалом настав час готовності №1. Неможливо стверджувати, що команда на початок наступу буде віддана, але, однозначно, команда на повну готовність до нього вже виконується. Всім кого це стосується, необхідно освіжити канали зв'язку з надійними людьми, особливо ті, які вміють знаходити рішення в складній обстановці, і стежити за руками кремлівських негідників та їхніх українських посібників", - наголосив ветеран АТО.
При цьому зазначає, навіть у разі втрати істотних сил ЗСУ, противник не в змозі окупувати навіть половину України. Обмежиться окупацією регіонів, де зможе рекрутувати окупаційні сили з місцевих колаборантів, тобто не більше 3-4 областей.
"У РФ відсутня кількість військ, які б контролювали великі території з вороже налаштованим населенням. Тому окупація, в повному розумінні цього слова, великих міст неможлива. Завданням військової операції може бути тільки розгром сил оборони країни і змушення політичного керівництва до світу на умовах агресора", - вважає військовий.
Українська гімнастка Надія Васіна закликала президента країни Петра Порошенка організувати для народних депутатів відрядження до зони АТО. Вони не усвідомлюють всієї серйозності подій на Донбасі.
Депутати до відходу в літню відпустку не прийняли стратегічний законопроект "Про особливості державної політики щодо відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованій території Донецької та Луганської областей.

Джерело gazeta.ua
"Це не паніка. Це готовність №1" - заговорили про наступ Росії на українські позиції "Це не паніка. Це готовність №1" - заговорили про наступ Росії на українські позиції Reviewed by Світові вісті on 07:24 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.