Гройсман пообіцяв, що піднімати пенсійний вік не будуть


На власній сторінці у соціальній мережі глава українського уряду Володимир Гройсман повідомив, що у Кабміні не розглядають можливості підняття пенсійного віку. 
 «Ми проведемо пенсійну реформу, не піднімаючи пенсійний вік. Вже у жовтні місяці розмір пенсій буде піднято для дев’яти мільйонів наших співгромадян, а нечесне оподаткування пенсій працюючих пенсіонерів скасують. У майбутньому перерахунок пенсій буде здійснюватися у автоматичному режимі», - написав глава Кабміну. 
Більше того, прем’єр запевнив, що Пенсійний фонд буде бездефіцитним і це забезпечить ресурс для зростання розміру пенсій у майбутньому. Володимир Гройсман принагідно нагадав, що під час розгляду у першому читанні за реформу пенсійної системи проголосувало 282 депутати, які представляють більшу частину депутатських груп і фракцій, а ще деякі незалежні депутати. Прем'єр-міністр висловив переконання, що дані законодавчі зміни зможуть пройти без суттєвих змін друге і третє читання. 
Нагадаємо, що депутати ВР в першому читанні підтримали законопроект №6614, який є частиною пакету пенсійної реформи.

Джерело http://replyua.net
Гройсман пообіцяв, що піднімати пенсійний вік не будуть Гройсман пообіцяв, що піднімати пенсійний вік не будуть Reviewed by Світові вісті on 07:49 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.