Саморобна суміш, яка очистить ваш кишечник від токсичних відходів!


«Смерть починається в кишечнику. Очищення кишечника — це один із способів подбати про вашому кишечнику». Так сказав Гіппократ Косский давньогрецький лікар (близько 460 р. до н. е. — близько 370 р. до н. е..). І сучасна наука показала, що він правий. Більше 50 мільйонів американців мають проблеми з кишечником, пов'язані зі здоров'ям товстої кишки. Хоча деякі з проблем відносно незначні, такі як акне, сонливість і головний біль, багато інших є дуже серйозними захворюваннями. Вони включають:
Кислотний рефлюкс.
Коліт.
Запор.
Хвороба Крона.
Синдром роздратованого кишечника.
До того ж проблеми товстої кишки призводить до колостомическої хірургії більш ніж у 100 000 людей щороку. Деякі фахівці в області охорони здоров'я кажуть, що середньостатистична людина має від 5 до 20 фунтів відходів, що застрягли в товстій кишці, протягом майже 70 годин, коли здорові травні системи повинні обробляти їжу менше ніж за 24 години. В результаті до 80% захворювань і дискомфорту, якими люди страждають, можуть бути пов'язані з токсинами в кишечнику. Однією з проблем є те, що сучасне харчування містить мало природних волокон та ферментів і занадто багато рафінованого цукру.
Компанія Hearty Soul створила відмінний засіб для очищення кишечника, яке може допомогти знезаражувати товсту кишку і сприяти загальному здоров'ю. Це 4-компонентна суміш, містить клітковину, поживні речовини та вітаміни, які необхідні організму, щоб витісняти токсини, допомагаючи зцілити організм.
Очищаючий засіб для кишечника:
1 яблуко,
1 ст. л. насіння льону,
1 ст. л. — чіа,
1 столова ложка меду,
1 чашка води.
Змішайте всі інгредієнти разом і почекайте, поки насіння чіа не почнуть розбухати. Випийте цей очищаючий засіб (бажано натщесерце) і позбавтеся від токсичних відходів.
Яблука містять розчинні і нерозчинні волокна, які стимулюють рух кишечника. Насіння льону мають волокна, антиоксиданти, ненасичені жирні кислоти Омега-3, які сприяють поглинанню поживних речовин у кишечнику, забезпечують здоров'я серце і бореться з раком товстої кишки. Чіа містить клітковину, жирні кислоти Омега-3, вітаміни і поживні речовини, покращує здоров'я серця і сприяє здоровому травному тракту. Мед має антибактеріальні, протигрибкові, противірусні та антисептичними властивостями і забезпечує захист від раку товстої кишки.
Регулярне вживання цього очищаючого засобу для кишечника може допомогти усунути неассимилированні речовини. Це важливо, тому що, за даними Національного інституту охорони здоров'я, 4,5 мільйона американців страждають від закрепів більшу частину життя. Тим не менш, чистий, здоровий кишечник швидко переміщує їжу через систему і допомагає підтримувати здоров'я всього організму. Чутливі нерви і залози її слизової допомагають у засвоєнні ферментів, вітамінів, води та інших поживних речовин в організмі.
Здоровий кишечник має життєво важливе значення для підтримки хорошого здоров'я. Однак поєднання стресу, відсутність фізичних вправ, погане харчування, наркотики і неправильний спосіб життя може зробити ваш кишечник нездоровим і поставити під загрозу його здатність правильно і повністю усувати відходи з вашого травного тракту. Це може призвести до утворення відходів на стінках товстої кишки. На щастя, якщо ви регулярно чистите кишечник, це може допомогти вашій товстій кишці і всій вашій травній системі функціонувати належним чином.
Беручи суміш для очищення товстої кишки, ви можете поліпшити здоров'я серцево-судинної системи, усунути плями шкіри, поліпшити розумову функцію і зняти жорсткість у суглобах. Це також може допомогти звернути назад збиток, нанесений автоінтоксикацією. Використання очищення також може допомогти знизити рівень холестерину, збільшити енергетичний рівень і допомогти з втратою ваги. Було показано, що він бореться з неприємним запахом з рота і веде до більш чистої шкіри і більш здоровим волоссю.
Ця суміш допомагає здоровому травленню, допомагаючи кишечнику функціонувати належним чином. Коли кишечник функціонує належним чином, він видаляє шкідливі токсини з організму і поліпшує загальний стан здоров'я. Цей ніжний, але ефективний очищувач товстої кишки може грати життєво важливу роль в будь-якому хорошому профілактичному плані здоров'я і гарного самопочуття.
Чим замінити чіа:насіння льону, кунжут, волоські горіхи, гарбузове насіння.

Джерело ukr.media
Саморобна суміш, яка очистить ваш кишечник від токсичних відходів! Саморобна суміш, яка очистить ваш кишечник від токсичних відходів! Reviewed by Світові вісті on 21:36 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.