У страшній ДТП розбився відомий на увесь світ письменник. Деталі наводять ЖАХ


Дорожня аварія трапилася ніч на 8 серпня в департаменті Кальвадос. Поки тільки відомо, що машина, в якій знаходився письменник, врізалася в дерево
Зараз поліція з’ясовує всі деталі події.
Гонзаг Сен-Брі народився в 1948 році, і є автором більше 40 книг, багато з яких оповідають про життя відомих письменників, серед яких Оноре де Бальзак, Гюстав Флобер, Альфред де Віньї і інші.
У 2010 році в світ вийшла відома праця Сен-Брі – «В рай з Майклом Джексоном» (Au Paradis avec Michael Jackson), в якій автор розкриває подробиці його бесід з королем поп-музики. Нова книга Сен-Брі під назвою «Непокірні аристократи» (Les Aristocrates rebelles) повинна вийти у Франції 30 серпня.
Письменник також співпрацював з багатьма французькими ЗМІ. З 1980 року він писав для щоденної газети Le Figaro, публікував статті в Paris Match. Сен-Брі також є творцем літературного фестивалю «Ліс книг», який проходить недалеко від його рідного міста Лош (департамент Ендр і Луара).

Джерело http://korupciya.com
У страшній ДТП розбився відомий на увесь світ письменник. Деталі наводять ЖАХ У страшній ДТП розбився відомий на увесь світ письменник. Деталі наводять ЖАХ Reviewed by Світові вісті on 11:02 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.