На суді проти Саакашвілі згадали оплачену з казни масажистку


Будучи главою Грузії Міхел Саакашвілі розтрачував великі суми державних коштів на свої потреби. Це було зроблено заради розкішного життя, а не через життєву необхідність. Таке звинувачення висунули прокурори на суді у справі екс-президента, що проходить в Тбілісі.
Новину повідомляє «Преса України».
Процес, який у грузинських ЗМІ називають "справою про піджаки", триває вже третій рік.
Прокуратура пред'являє М.Саакашвілі звинувачення в розтраті грошей з коштів Спеціальної служби держохорони на його численні закордонні відрядження та проживання в найдорожчих готелях світу, відвідування ресторанів, придбання для особистого користування дорогого одягу (зокрема, піджаків) і аксесуарів.
На засіданні в четвер прокуратура висунула М.Саакашвілі обвинувачення в запрошенні симпатичної і молодої масажистки з Німеччини. За твердженням прокуратури, послуги масажистки М.Саакашшвілі оплатив також з коштів Служби держохорони.
Тим часом колишній начальник Спеціальної служби держохорони Темур Джанашія на суді заявив, що його відомство не оплачувало для М.Саакашвілі послуги німецької масажистки.
Як заявив у четвер журналістам один з лідерів заснованої М.Саакашвілі партії "Єдиний національний рух" Роман Гоцирідзе, створення прецеденту про детальні витрати президента може дорого коштувати представникам нинішньої влади Грузії.
"Звинувачення проти Саакашвілі про нібито розтрачені державні кошти переходять усяку нормальну межу. Його звинувачують навіть в недоцільних витратах на траурні вінки екс-президентам Польщі та Чехії - Качинському і Гавелу. Попереджаю представників нинішньої влади, коли замість них прийдуть інші, їм пригадають кожен з'їдений за рахунок держкоштів шашлик", - сказав Р.Гоцірідзе. 
Нагадаємо, проти М.Саакашвілі грузинська прокуратура порушила ще три кримінальні справи за фактами перевищення президентських повноважень.

Джерело http://uapress.info
На суді проти Саакашвілі згадали оплачену з казни масажистку На суді проти Саакашвілі згадали оплачену з казни масажистку Reviewed by Світові вісті on 06:23 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.