“Це злочин проти українців”


Купувати імпортне вугілля – це злочин проти українців. На цьому наголосив лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко

«У нас вдвічі впав видобуток вугілля на державних шахтах і люди на підприємствах «Лисичанськвугілля», «Червоноградвугілля» та «Волиньвугілля» місяцями не отримують зарплат. В цей час держава космічні кошти витрачає на придбання закордонного вугілля. А платитимуть за це задоволення українці через високі тарифи», – зазначив політик.
Олег Ляшко переконаний, що потрібно збільшити видобуток власного вугілля.
«Влада купує американське вугілля по 113 доларів за тону. В той час наше коштує по 89 доларів за тону. Чому влада українським шахтарям не платить стільки, скільки американським, а потім мільярди коштів відмиває через дотації? Ми фактично забезпечуємо роботою іноземних конкурентів, коли наші сидять без роботи!», – пояснив народний депутат.
Олег Ляшко зазначив, що вже звернувся до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з вимогою скасувати рішення енергетичного штабу уряду про придбання закордоном газової марки вугілля.
«Треба купувати українське вугілля, робочі місця потрібно давати українським шахтарям і податки з цього потрібно сплачувати до державного бюджету!», – наголосив у своєму зверненні Ляшко.
Крім того політик вважає несправедливою нинішню ціну за газ для населення і вимагає знизити її вдвічі.

Джерело http://korupciya.com/
“Це злочин проти українців” “Це злочин проти українців” Reviewed by Світові вісті on 22:17 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.