У Житомирській області виявили вантажівку зі львівськими відходами


На території Житомирської області знайшли вантажівку, яка перевозила сміття зі Львова, інформує replyua.net з посиланням на Укрінформ.
Відповідну інформацію оприлюднили у Державній екологічній інспекції Житомирської області. За даними відомства, вантажівку зі сміття ями виявили зранку в понеділок, 7 серпня, в Баранівському районі працівники місцевої міськради, співробітники Державної екологічної інспекції Житомирщини та правоохоронці. Знахідка перебувала на Баранівському сміттєзвалищі. Представники названих відомств завадили вантажівці розвантажити львівські відходи. У товарно-транспортній накладній датованій 5 серпня, що містилася у водія, зазначається, що відходи мали доставити у село Великий Бобрик, що на Сумщині. Слід зазначити, що упродовж останніх 1,5 року співробітники Державної екологічної інспекції Житомирщини зафіксували в регіоні понад 20 випадків незаконного викидання сміття, що було завезено зі Львова. 
Варто нагадати, раніше у Львівській ОДА повідомляли, що вони передали правоохоронцям усі номерні знаки автомобілів, які працюють з перевізниками, аби таким чином мати змогу запобігти несанкціонованому викиду сміття як на території Львівщини, так і в інших регіонах.

Джерело http://replyua.net
У Житомирській області виявили вантажівку зі львівськими відходами У Житомирській області виявили вантажівку зі львівськими відходами Reviewed by Світові вісті on 07:43 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.