Міністр запевнив у відсутності підстав для росту цін на газ й електроенергії


У Міністерства енергетики та вугільної промисловості України немає причин підвищувати вартість електроенергії. Окрім того, спеціалістами відомства була розроблена схема, згідно якої й ціни на газ не повинні підвищитись. Про це заявив глава цього міністерства Ігор Насалик.
Новину повідомляє «Преса України».
"Якщо ви говорите про подальше зростання електроенергії, то я не бачу в балансі, який ми будемо представляти НКРЕКУ (Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг - ІФ), мотивацій для того, щоб ціну на електроенергію збільшувати - ми бачимо мотивацію для її зниження ще", - заявив І.Насалик в ефірі програми "Перша Шпальта" на телеканалі "UA: Перший" в неділю.
Крім того, за словами міністра, підвищення цін на газ поки також не планується.
"Міністерство розробило схему, яка не передбачає підвищення ціни на газ", - сказав І.Насалик. 
Нагадаємо, через небажання НАК «Нафтогаз» вкладати кошти в будівництво і модернізацію газотранспортної мережі України «Укратрансгаз» може зіткнутися восени з технічною неспроможністю здійснювати прокачку газу. Про це заявив міністр енергетики України Ігор Насалик.

Джерело http://uapress.info
Міністр запевнив у відсутності підстав для росту цін на газ й електроенергії Міністр запевнив у відсутності підстав для росту цін на газ й електроенергії Reviewed by Світові вісті on 22:08 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.