У Євросоюзі загострюється «яєчний скандал»


Скандал довкола продукції, що загрожує здоров’ю всіх, хто її вживає, в країнах Європейського Союзу розгортається й надалі. Після того як з магазинів низки країн було вилучено мільйони яєць, які містять небезпечні речовини, у Нідерландах вирішили перевіряти курятину, інформує replyua.net з посиланням на Deutsche Welle.
У відомстві з контролю якості продуктів харчування Нідерландів ухвалили рішення про перевірку якості курятини. Фахівці прагнуть встановити наявність пестициду фіпронілу у продукції. Щоправда заплановані заходи передбачені лише для тих птахофабрик, які спеціалізуються не тільки на виробництві курятині, а й випуску яєць. В період, поки на птахофабриках триватимуть перевірки, їм забороняється продавати курятину до тих пір, поки вони не отримають відповідні дозволи після завершення всіх перевірок. 
Варто нагадати, напередодні в результаті виявлення яєць, що забруднені пестицидом фіпронілом лише на території Нідерландів тимчасово закрили понад 140 птахофабрик. Крім Нідерландів, декілька десятків виробництв закрили також у Бельгії. 

Джерело http://replyua.net
У Євросоюзі загострюється «яєчний скандал» У Євросоюзі загострюється «яєчний скандал» Reviewed by Світові вісті on 09:18 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.