Прощавай, Докторе Сталевий кулак! Світові ЗМІ про Кличка


Британія: шок і розчарування
"Українець полишає спорт як справді видатний атлет, який був володарем чемпіонських титулів WBA, IBF, WBO та IBO у суперважкій вазі", - пише Independent.
"Він залишається другим після Джо Луїса чемпіоном з-поміж суперважковиків, який за всю історію боксу володів ними протягом найдовшого періоду - дев'ять років і 18 боїв на їхній захист", - додає видання.
Газета цитує менеджера пана Кличка, Бернда Бенте, який назвав рішення боксера "важким, але правильним".
Німеччина: за ним сумуватимуть
Заява Володимира Кличка про завершення спортивної кар'єри стала топ-новиною в Німеччині.
Газета Hamburger Abendblatt, що виходить у Гамбурзі, місті, яке відіграло особливо роль у кар'єрі українського боксера, назвала цей крок Кличка "його найбільшою перемогою".
Видання розмірковує над тим, наскільки фінансово привабливою була пропозиція зійтися у двобої з Джошуа ще раз і наскільки важко було Кличку і його менеджерам ухвалити рішення відмовитися від можливості заробити суму, яка, мабуть, сягнула не одного десятка мільйонів доларів.
"Той факт, що скинутий з трону чемпіон світу не піддався спокусі грошей, розповідає про нього більше, аніж будь-яка з його видатних перемог", - пише Hamburger Abendblatt.
США: обережний стиль та нищівні нокаути
Газета Washington Post пише, що в історії світового спорту Володимир Кличко залишиться "одним із найвидатніших важковиків, які будь-коли виступали на боксерському рингу".
Видання додає, що прихильникам цього виду спорту він запам'ятається "обережним стилем та руйнівними нокаутами".
Росія: розумне рішення 
Вітає рішення Кличка і російська газета "Московский Комсомолец".
"Людина, яка протягом 10 років тримала професійних важкоатлетів на відстані витягнутої руки (у всіх сенсах) більше не збирається з'являтися на рингу як спортсмен і щось комусь доводити", - пише газета.

Джерело ukr.media
Прощавай, Докторе Сталевий кулак! Світові ЗМІ про Кличка Прощавай, Докторе Сталевий кулак! Світові ЗМІ про Кличка Reviewed by Світові вісті on 03:21 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.